Gzdbrkr Oğlum.5 aylık sünnet oldu bugün sabaha kadar başında bekliyoruz .yapisiklik nolmasin diye suan basi kipkirmiizi .iicm gidiyor benimde kontrol ediyoruz .sizlerde boyle bisey oldu mu beni ne gibi süreçler bekliyor acaba sünnet yaptrlam anneler
Gmzcn Gzdbrkr canım kızarır morarır şişer endişe etme, bolca kremini sür bezinede krem sür teramisin cok iyi bizde hiç yapıştırmadı cok Şükür Sadece kanama olursa hemen doktoruna ulaş
AliKereminannesi Gzdbrkr 3 aylıkken Sünnet yaptırdık o gün bezi her açtığımızda teramisin sürmüştük pipisine bezini bağladık gazlı bez vs hiçbir şey koymadık sadece çıt çıt kapatmıyorduk sıkıştırmışsın diye bir sıkontı yaşamadık şükür geçmiş olsun..
oglumcanim Gzdbrkr oncelikle gecmis olsun. Özel hastanede mi yaptirdiniz acaba bizde yaptırmak istedik doğduğunda devlet hastanesi 2 yasindan once yapamayiz dediler. Benim oglumda 6 aylik
Gzdbrkr Gmzcn Çok teşekkürler evet çok kızarık gaz li bez var şuan ama.krem vermedi dr yarin tekrar soracam kontrolde sadece sürüp verdi agumendim ve ibufroen e yapıisiyor ve oğlum çok ağlıyor altını ellerlelkne dhaa akşam 7 de oldu sunneti şükür uyudu ama 4 5 saat
Zhraagk Canım benim ilk çişini yaparken çok canı yanar ama düzelir sonra şurda 2 gün biraz zorlanırsın doktor bize calpol içir demişti yarım çay kaşığı ve batigonla 2 saatte 1 pansuman yapmıştım ayrıca bezine değmesin diye karton bardağı kesip koymuştuk kucağa alırken dikkat edin küçük adama 😍
Mugurs Bebeğinizin sünnetini eski usul mi yaptırdınız çünkü ben de bebeğim 14 günlükken sünnetini yaptırdım ama tamamen dikişsiz Klemp yöntemiyle yapıldı hiç bu dediğiniz yapışma tarzı bir şey olmadı bizde
Beyzan Mugurs merhabalar ben de o yöntemi duymuştum ama şunu merak ediyorum klemp ya da eski usul bunun seçimi neye göre yapılıyor hastane mi doktor mu acaba siz nasıl karar verdiniz
Gzdbrkr oglumcanim evet özel hastahanede yaptrdim teşekkürler oglumn 5 aylık lokal anestezi oldu gece iyi gecti bakalım inşallah y 7 gune geçer diyorlar
Gzdbrkr oglumcanim evet özel hastahanede yaptrdim teşekkürler oglumn 5 aylık lokal anestezi oldu gece iyi gecti bakalım inşallah y 7 gune geçer diyorlar Mugurs Mugurs insallah ya bizimdr oyle olsuj hayrli olsun sizede gecemiz şükür iyi gecti bakalım ama krem vermedi dr bugün kontrolü var bakalim
Mugurs Hatta bizimki 4 günde iyileşti hıc pansuman yapmadık. Sadece ilk 2 gün ağrısı olur diye fitil verdi doktorumuz 4. Gün klempi cıkarmaya gittik çıkardıktan sonrada 1 hafta krem surduk.
Mugurs Beyzan Buna siz karar verıyorsunuz. Benim gittiğim doktor sadece Klempyöntemiyle yapıyordu zaten o yüzden sorun olmadı. Hastanelerde 2 türlüde yapıyorlarmıs.. Ailenin tercihine bağlı
Mugurs Beyzan Ben dikişsiz ameliyatsız olduğu için Klemp yöntemini tercih ettim. İyileşme sürecide diğer eski usül sünnete göre daha kolaydı.
Mugurs Beyzan ben özel doktora yaptırdım kendi muaynehanesinde pendikte doçent dr Engin Yılmaz. İşinin ehli biri çocuk ürolojisinde. 500tl nakit ödeme yapmıştık.