Papatya2636 Nasjl kızlar bugün tam 4 aylığı 90 derece dönmeyi öğrendi sesi kahkalar vardı dahada arttı
salakmisincemilee Mineoguz göz hizasına sevdiği bi oyuncağı koyabilirsiniz bacaklarına hafif destek vererek yardım edebilirsiniz ben doğduğu günden beri günde 4 5 kere 5 10 dk tummy time yaptırdım 4 aylık olmadan döndü döndükten 2 3 sonra tam tur atıyordu artık
Minikprensesinannesi892 Mineoguz benimki 5 aylikken döndü bence sorun etmeyin ama yine de hafif hafif gosterin nasil döneceğini. Zamani gelince hepsini yapacak annesi hic merak etme sen rahat ol ki o da rahat olsun 🥰
Asyam2022 Benimde bebeğim bugün 4 aylık oldu hareketleri çok güzel ama kilo alımı durdu ne yapabilirim acaba
Mineoguz salakmisincemilee tumy time hep yaptrmaya çalştım hiç sevmedi hep ağlıyor bir türlü alışmadı İnş en yakın zamanda döner
Minikprensesinannesi892 Mineoguz rica ederim ne demek 🥰 birbirimize destek olmak icin variz burada siz hic kafaniza takmayin her sey zamani gelince tikir tikir olacak siz bile sasiracaksiniz ve bosuna uzmusum kendimi diyeceksiniz ❤️