07082022 Arkadaşlar sarılığı kaç günde atlattıniz bebeğim 3 gün küvezde kaldı degeri 12 düştü bugün yine sararmış gibi geldi sizce normalmi 17 günlük oldu ..çok strese girdim .bişey olcak diye korkuyorum
mehmel54 07082022 biz 1 gün ışık tedavisi gördük zamanla geçti sık sık beslemen yeterli geçer merak etme korkma ben çok ağlamıştım geçmeyecek bakamadım diye ama her bebekte oluyormuş sık sık besleyince geçiyor
mehmel54 07082022 açıkçası ben hastaneden çıktıktan sonra sarılık takibi yaptırmadım ama vücudundaki sarılıklar yaklaşık 1 ay sonra falan geçmişti
mehmel54 Asi_123 19la yattık 12 ile çıktık ertesi gün tekrar 15,5 olmuştu yatış dediler ama ben istemedim
mehmel54 Neslihali sadece sık sık besledim her ağladığında meme verdim mama takviyesi yaptım 2 saati hiç geçirmedim başka da bir şey yapmadım
Zehra2205 Neslihali biz daha sonrasında ölçüm yaptırmadık ama gözlerinde ve vücudundaki sarılık geçti zamanla birdahada olmadı şükür. Geçenlerde başka bişi için kan almışlardı orda da baktık değeri düşüktü. Ama biz çok yoğun ışın aldık bir günde değer 18den 8 e düşmüştü.
Neslihali Zehra2205. 17den 10a düştü su an .Doktor anne sütü sarılığı olabilir dedi ve mama ile devam et iki gün sonra test yapalım dedi. Mamayı aldı ama emmek istiyor hala. İstedikçe vermek istiyorum ama cok kararsızım doktora da güvenemiyorum
demirkarbon Gününde doktor kontrolünde sarılık dendi 15.1 ile yatış aldık bir gece 13 ile çıktık geçen 1 ay kontrolüne başka doktora gittim. Sağlık ocağı ve ilk doktoru geçmiş demesine rağmen yeni doktorumuz geçmediğini belirtti tahliller verdik . 1 tanesi 3 hafta sonra çıkacak, çıkan sonuçlar iyi dedi doktor sarılık hala 11 de korkma bol bol emzir uzamış sarılık dedi. 2 3 ay surebilirmis. Diğer çıkacak sonuca göre bir tahlil daha yapacağız. İlk bende çok korkup panik yapmıştım. İnşallah geçer herkesin 🙏🧿