Yelda35 Kızlar tuvalet duvarında İki tane meyve kurdu gibi kurt öldürdüm. Çamaşır makinesi altını çektim habi olur ya oğlum birşey atmıştır dedim altında birşey yok. Delireceğim nereden çıkıyor bilmiyorum ama midem kalktı
Teemo07 Yelda35 giderden geliyor olabilir mi? Ama meyve kurdunun orda ne işi varmışki. Ay ben çok korkarım. 1 sülük, 2 kurtcuk, 3 tırtıl.. 1 sn tansiyonum düştü.. 🥴
NariNariKiminYari Yelda35 annemlerin evinde de böyle siyah minnak kurt oluyordu banyoda çıkıyordu giderlerden geliyor onlar seninde büyük ihtimal giderinden gelmiştir sürekli kuru tutman gerekiyor annem hergün çamaşır suyuyla temizliyordu giderlerini temizlettiler geçti
Yelda35 Teemo07 Pupis hiç biri yok özellikle çamaşır makinasını çektiö olur altında vardır diye hiç yok temizledim de
Teemo07 Yelda35 yanlışlıkla yolu oraya düşmüştür. 🤷🏻♀️ Valla bilemedim. Daha önce de gördünüz mü, var mıydı yoksa ilk kez mi?
Teemo07 Yelda35 bilemedim aklıma da birşey gelmiyor. Google amca diyor ki evde sinek falan varsa yumurta bırakmış olabilirmiş veya çöp kovası çok doluysa orda da oluşabilirmiş
Ysgl26 Güvedir canım o kuru şeylerine bak nohut mercimek kuru meyve falan gibi. Havalsr çok sıcak çnkü
Theodora Yelda35 @Ysgl26 arkadas dogru soyluyor biraz daha gormeseniz guve olup kanatlanip ucarmis onlar. Bakliyatta oluyor onlar bi yol bulup gitmislerdir tuvalete. Gecen sene erzak dolabimda kuru kayisi kurtlanmis ben onu gormemisim en son bulgurda kurt goruncs anladim her seyi attim ama yinr tam arindiramadim kelebek olmus ucuyorlardi kis geldi de oyle bittiler. Bu sene her seyi buzdolabinda sakliyorum korkudan.
Yelda35 Theodora öyle bir kurt değil canım elma kurdu givi bu güve kurdunu biliyorum dolap üstünde taşınırken un unutmuşum milyon tane vardı yok ettim 5 aydır
Liyaveannesi NariNariKiminYari kız bacım benimde mutfakta var akşamdan beri 8-10 tane öldürdüm ama yine nerden geliyor bilmiyorum ay ocağın orada oluyor genelde kuru baklagillere baktım temiz heryer nerden geliyor sence yaa yerde de vardı 2 tane 🐛😭😭
NariNariKiminYari Liyaveannesi kesin bir yiyecekten dolayı geliyordur canım fırını bir kontrol et buzdolabına da bir bak oyuk olan bi yer varsa ordan de gelebilir