eylul19 Aysesen-16 cok ılgınc sureklı akar sutum bulasır hıc cıkmamazlık yapmadı ozel bır yontemlede yıkamadım normal yıkadım hep🤷♀️
Ece__ Aysesen-16 benim bebeğimin kıyafetlerinde de kendi kıyafetlerimde de çamaşır makinesinde çıkıyor, leke çıkarıcı kullanmıyorum anne sütü lekeleri için
tugbactlkya Aysesen-16 ben leke çıkarıcı yapmıştım çıkmıştı canim porçözün pembe leke çıkarıcı deterjanı da azcık fazla koymuştum
Mamasboy Aysesen-16 benim de gömleğime gelmişti sütüm leke çıkarıcı bile çıkaramadı çok minik bir yerde pek belli olmuyor Allah’tan
Aysesen-16 Ece__ valla ne yptysam çıkmadı netten baktım limon karbonat karışım yptm yok o da olmadı sabunla çitiledm olmdı belki farklı etkili bir şey syleyn olursa diye post açtım
Ece__ Aysesen-16 genelde domolun leke çıkarıcı spreyini herkes çok beğeniyor, ben bebek kıyafetlerindeki lekeler için bulursam alacağım ama hiç bulamıyorum mağazada. İsterseniz bir deneyin
Eylul05 Aysesen-16 o zaman beyaz kalıp sabunla veya fairy sıvı deterjanla çitile o lekeyi makineye at yıkansın pırıl pırıl olur
diapmelka Aysesen-16 bir yıl olmuş neredeyse siz yazalı. Çıkarmayı başardınız mı? Ben de çıkaramıyorum kıyafetlerimden bir türlü
ulviyebsdln diapmelka neden göğüs pedi kullanmıyorsunuz yapışkanlı zaten her kiyafetin altına atlete vs yapıstırabilirsniz
diapmelka ulviyebsdln kullanıyorum ama bebeğimi emzireceğim zaman o memeyi kavrayana kadar sütüm kıyafetlerime damlıyor hep