Mila2019 Merhaba kızlar bebeğimin kilo alımı 3. Ayından beri az. Bu ay 6. Bitti 7. Ye giriyoruz 350 g almış sadece. Bizde ne döküntü ne kakada problem ne testlerde süt alerjisi çıkmadı ama kilo alımı az diye süt alerjisi teşhisi koydular. Böyle bir durum yaşayan varmı bu ayki kilo alımı bana yine az gibi geldi sizde durumlar nedir 6-7 aylık bebiş anneleri?
Yalin Mila2019 5.5 aylik. Yaklasik 3.5 aydir alerjiden diyetteyim. Bana kilo aliminin hareketlendigi icin ve alerjiden yavaslayabilecegi soylendi. Az da alsa ayıyla uyumlu ve saglikli, o yuzden hiiiic üzerinde durmuyorum😉
Aslipek Yani ilk defa duydum az kilo alımında alerjik denildigini belli yetmiyodur süt benimde alla ala mukuslu baba vs de mi yok canısı
Yalin Mila2019 burada hicbir zaman kilo paylasmadim canim ama saglikli, ayiyla uyumlu. Organlarinda, enerjisinde, gulmesinde, oynamasinda sıkıntı yok daha ne olsun ki😉
Mila2019 Yalin valla bende hiç sallamazdım kilo olayını alerji varlığı için tek kıstasımızın kilo olduğunu söyledi dr. Bizde ne döküntü ne başka birşey yok
Yalin Mila2019 hmm, bizde direkt kakaya vuruyor. Ama bizimki de alerjiden sebeple yediginden azını aliyor