noluyoya Kızlar merhaba başlıkta belirttiğim değere göre hamile mi oluyordu üstünden epey zaman geçti ben unutmuşum ablamın değeri bu şekilde çıkmış bilen biri söyleyebilir mi
Adagrldk noluyoya benimde adetim geciktiğindr böyle olmuştum rahim duvarı adet zamanı kalınlaşınca doktorlar genellikle gebelik kesesine benzetiyorlar bende kendimi 1 gün hamile sanmıştım o yüzden
noluyoya Gryffindor bugün doktora gitti rahim duvarının orda küçük bişey var muhtemelen bebek demiş beta bakmış sonuç bu gözüküyor dış gebelik olamicağına göre kese boş mu demek acaba
Gryffindor noluyoya Boş gebelik bile olsa beta HCG yüksek çıkardı. Başka bir şeydir. Sonuca nerden baktınız e nabızdan mı
noluyoya Gryffindor aslında bende anladım ama emin olamadım bide sevindik hamile diye 2 tane evde test yapmıştı pozitif çıkınca dedik herhalde var ama hayırlısı olsun napalım
Mervelaren16 noluyoya hayırlısı inş hayırlı vakitte sağlıkla olur Allah sabret der en iyisini verir:)🙏
Sudaiz6 Yanı beta 2 gün sonra tekrar bakılsın benimde 137 çıkmıştı oğlumda ama 2 gün sonra tekrar bakıldı katlamıştı kendini belli olmuyor hiç o o yüzden burda sormak yerine doktoru dinleyin