ipekkizimmm bugun doktor kontrolumuz vardi ve bize kehribar kolyeyi onerdi. sizler aldiniz mi, aldiginiz yeri paylasabilir misiniz? ve anketi yanitlarsaniz sevinirim 🌸😇
sarmaliklahana ipekkizimmm ben de aldım daha dogrusu arkadaşım urfadan hediye getirdi. Ben inanmadan taktım herkes al al diyordu ama evet işe yaradı suan kızım 11ay 10 günlük hala boynunda. Ama hangi doktor önerdi bunu ki tuaf 🙄 ben kızımı 6.ayında kalp kontrolüne götürdüm doktor görür görmez onu bence boynundan cıkar ensemde 2 damar var kalbe ve beyne kan pompalıyor akşam yatarken falan kolye sıkıştırır damardan lan gitmezse Allah korusun ama bence cıkar sen bilirsin dedi. Tabii ben dikkat ediyorum genelde kolye arka tarafa dogru sarkıyor cıkarmadım da. Doktorun söylemesi tuhafıma gitti 😇
Annebusra25 ipekkizimmm Ben de çok faydasını gördüm. Ben bu sayfadan sertifikalı şekilde aldım. İstanbulda oturuyorsaniz hızlı teslimat olur bence
S_x_w ipekkizimmm kullanıyorum sofimaya dan almıştım..İşe yarıyor mu derseniz? Bence bu psikolojik bile olabilir 😅 2.çocuğumda almıştım salyası akıyordu vs diye işte o dönem işe yaradı derdim herkese ama ben meğer doğru bile kullanmamışım🙈🤭 kolyeye kimyasal hiçbir şey değmemesi gerekiyormuş..yıkarken vs çıkarmak lazım yani..ben bir taktım aylarca boynundaydı sadece arada arınma yapardım😬 şimdiki bebeğime de aldım ama görüntüsünü sevdiğim için..zira her banyoda tak çıkar baya zor geldi bana
nazlimom_ ipekkizimmm kolye değilde bileklik aldık kolye boğazını sıkabilir belki diye salyası azaldı damağıda kaşınınca kaşınıyor gene el ağızda😅
ipekkizimmm sarmaliklahana cocuk doktoruna gittik genel kontrol vardi. dislerinin cikmaya basladigini gordu zaten ben de sordum acisini hafifletmek icin ne yapabiliriz diye o da bunu soyledi. acikcasi ben kehribar kolyenin para tuzagi oldugunu dusunuyodum kendi kendime. hicbir bilgim yok uzaktan gordugum kadariyla. doktora koparir cikarir falan dedim de o da koparma ihtimali yok dedi. gucu yetmez gibisinden. bogulma aklima gelmemisti onunla ilgili de bi sey demedi. kendisinin cocugu olcakmis alcakmis falan bunlardan bahsetti 🤷🏻♀️
sarmaliklahana ipekkizimmm yeni nesil doktor demek ki 🤭 tetagil cok iyi bitkisel hemde diş için ben kullanıyorum tavsiye ederim.
Annebusra25 ipekkizimmm gece kesinlikle çıkarıyorum gün içinde de zaten gözümüz bebeklerde biz hiç tehlike yaşamadık 10 aydır kullanıyorum
KbraYavz Bütün kuzenlerim çocuklarına kullandılar özellikle dış döneminde vs çok fayda gördüklerini söylemişlerdi şimdi kızım oldu 49 günlük kizkardesim alicak ve kullanmaya basliycam insaAllah
ipekkizimmm S_x_w 😂😂😂 ben de takinca hic cikarilmiyo saniyodum. dis sancilari tam olarak ne zaman basliyo? doktor 1 ay sonra falan cikar dedi acaba ne zaman almam gerekir baslamadan mi basladiktan sonra mi?
ipekkizimmm nazlimom_ bizimki de olsa agzindan cikarmaz eminim. doktor dedi ki dise yakin olmasi gerekiyomus onun icin kolye daha iyiymis. 🤷🏻♀️
S_x_w ipekkizimmm valla ben doğumdan önce aldım ama 10 ay cıvarına kadar korkudan boynuna takamadım😅 dişleri çoktan çıkmaya başlamıştı yani
Evina Diş dönemi E bebekten aldık, salya için gözle görülür azalma oldu sakinleşme oldu kullanmaya devam.
Zeynep_Akan Kaç günlükken ya da aylıkken kullanılıyor benim bebeğim biraz huysuz kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum da bebeğim 36 günlük
DemetF ipekkizimmm millete gore mi tedavi yapiyor o doktor yaramayan diyenleri ne yapacak o vakit kolye tehlikeli bebek icin