Asli_gul63 Eminegokhan rica etsem bana da bakar mısınız ilk kez duydum atak haftası durumunu erkek bebek doğması gereken tarih 10 Temmuz doğduğu tarih 13 Temmuz
Mlkee Eminegokhan bizim de acaip bi huysuzlugumuz var ogrenince bisey degismeyecek ama sirf meraktan acaba dis mi atak haftasi mi 🤔 tahmini 14 kasim gerceklesen 8 kasim kiz bebek tesekkur ederim 😊
Fatmako Eminegokhan benim için de bakabilir misiniz beklenen doğum 19 Nisan gerçek doğum 13 Nisan erkek
Minnosunannesii @Eminegokhan merhaba biz şuan sıçramadayız ne zaman biteceğine bakabilir misiniz bir de sonraki sıçrama tarihine bakabilir misiniz ? Doğması gereken 20 temmuz doğduğu tarih 13 temmuz kız bebek
Mayisbebesi Eminegokhan merhaba canım.ben burda yeniyim benimkine de bakabilir msn, tahmini 17mayis doğum tarihiydi, 23msyisda doğdu,kız
Mirayinannesi Duygu-28 aynı yaa hiç durmuyo şuan ayaklarımda sallıyom bır bucuk saat oldu bırakınca uyanıyor çünkü
Ezelim Eminegokhan Bize de bakabilir misiniz rica etsem kızımın huysuzlukları başladı yine :( 3 Kasım 2018 de doğdu doğması gereken tarih 10 Kasım kız bebek
Yprkbthn Eminegokhan bana da bakabilir misiniz dogmasi beklenen tarih 7mart dogum tarihi 27subat erkek