Duygu-28 Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık son 2 gündür gündüz hiç uyumuyor elleri sürekli ağzında bugün öğlen 12 den beri ayaktaydı şimdi uyudu çıldırmak üzereyim sürekli beni yanında göremeyince ağlıyo atak haftasındamıyız bakabilirmisiniz rica etsem yada dişmi çıkarcak anlamadım 😔Doğum tarihi 9 Nisan ,doğması gereken tarihi 10 Nisan şimdiden tşkler
Mirayinannesi Duygu-28 aynı yaa hiç durmuyo şuan ayaklarımda sallıyom bır bucuk saat oldu bırakınca uyanıyor çünkü
Mayisbebesi Eminegokhan merhaba canım.ben burda yeniyim benimkine de bakabilir msn, tahmini 17mayis doğum tarihiydi, 23msyisda doğdu,kız
Ezelim Eminegokhan Bize de bakabilir misiniz rica etsem kızımın huysuzlukları başladı yine :( 3 Kasım 2018 de doğdu doğması gereken tarih 10 Kasım kız bebek
Hazal1 Eminegokhan rica etsem bizede bakar mısınız normal Doğumu 30 Temmuz 2019 du ama 17 Temmuz’da doğdu cinsiyeti kız
EmirhanMerve Eminegokhan rica etsem birde bize bakabilir misiniz 😔 geceleri uykusunda sürekli ağlıyor erkek bebek Doğum tarihi 2 Mart doğması gereken tarih 14 Mart
mhmt Eminegokhan bizede bakarmisiniz kız bebek 18 haziran doğum tarihi, doğulması gereken tarih 24 haziran...
Bahar47 Eminegokhan benim bebeğim için de Bakar mısınız erkek bebek 4temmuz da doğması beklenen. 3 temmuz da doğdu sıçrama ise ne zaman bitecek
Nazliiiii Eminegokhan Bizede bakabilir misin? Kız bebeği. Doğması gereken tarih 25 mayıs 2019. Doğduğu tarih 29 Mayıs 2019.
Kubra__41 Eminegokhan benimkinde hesaplar mısınız rica etsem 18 Nisan erkek bebek çıldırmak üzereyim hiç durmuyor
Nazliiiii Bizede bakabilir misin? Kız bebeği. Doğması gereken tarih 25 mayıs 2019. Doğduğu tarih 29 Mayıs 2019.
Ezelim Bize de bakabilir misiniz rica etsem kızımın huysuzlukları başladı yine :( 3 Kasım 2018 de doğdu doğması gereken tarih 10 Kasım kız bebek
Shgll11 Eminegokhan Rica etsem bizede bakabilir misin. Kız bebek tahmini doğum tarihi 23 temmuz gerçekleşen doğum tarihi 10 haziran
Gizemozalp Eminegokhan nerden bakıyosunuz bu atak haftalarına acaba? Bizimde huysuzluk var çok fazla 29 mayıs 2019 doğması gereken ve doğduğu tarih ve bir kızım var.
Hafsadua Merhabalar bize debakar mısınız beklenen doğum tarihi 4 temmuz doğduğu tarih 5 temmuz kız bebek