Esratnc__ Acaba bakabilir misiniz 1 haftadır gece 3 de 4 de uyuyor acaba sıçrama döneminde öyleyse bitmesine kaç gün kaldı 27.04.2019 Doğum tarihi 12.05.2019 beklenen tarih Erkek Timuçin
MHMA Eminegokhan bana da bakabilir misiniz acaba tahmini 30 haziran doğum tarihi 21 haziran kız bebek
Seherege Eminegokhan bana da bakabilir misiniz beklenen tarih 08.06.2019 doğum tarihi 22.05.2019 erkek ege
Elikkk Merhaba bana da bakarmsnz tahmini doğum 13 haziran gerçek doğum 20 haziran alpaslan erkek bebek
Eminegokhan Prenses0909 evet canm malesef o yüzden yeni duyularını kesfediyo yeni seyler kesfediyo buda onu huzursiz huysuz yapıyor
Cerennnnn Bana da bakabilir misiniz beklenen doğum tarihi 2 Ağustostu ama 1 Agustosda doğdu erkek bebek. Bi de bu sıçrama atak dönemi ne oluyor ikisi birbirinden farklı mı neler bekliyor bizi. Bilen yaşayan atlatan anneler aydınlatırsa sevinirim.
Eminegokhan Cerennnnn 11 gün sonra baslayacak sıçramanız yeni duyuları oluşuyor yeni duyularını kesfediyo bebekler ackcası korkuyolar buda onları huzursuz huysuz yapyor malesef
Ngovercin Eminegokhan bizimkinede bakar mısınız 5 ağustos beklenen doğum, doğduğu tarih 3 Ağustos kız bebek
Ngovercin Eminegokhan bizimkinede bakar mısınız 5 ağustos beklenen doğum, doğduğu tarih 3 Ağustos kız bebek
OgretmenimKukla Bana da bakar mısınız? Doğum tarihi 17 haziran doğması gereken tarih 28 haziran veya 4 Temmuz erkek bebek @Eminegokhan
GizMus Eminegokhan bizede bakabilir misiniz ? Beklenen Doğum tarihi 7 Şubat 2019 , doğduğu tarih 21 Ocak 2019 sezeryan ile .. erkek