Yusufunannesi06 4 ay 9 günlük bebeğim bizim yataktan düştü. Keyfi yerinde geldiğimde de biraz ağlaması vardı bişey olur mu. Ne yapmalıyım
MyDarlingSon Yusufunannesi06 Benim de bebeğim düştü 2 hafta önce o gün hiç uyutmadım dözüm üstündeydi cok sükür bişi olmadı ama siz doktora götürün içiniz rahat etmesse nasıl düştüğünü bilmiyorum
[silindi] Yusufunannesi06 48 saat takip et canım . Kusma uyandıramama veya idrarında kan görürsen hastaneye götür . Çok geçmiş olsun çok mu yüksekti yatak
Kayraaa59 Yusufunannesi06 4 aylıkken bebeğim de yatağımızdan düşmüştü epey de yüksekti. Hemen doktoruna götürdük. Göz kayması ve fışkırır gibi kusma yoksa korkma , böyle durumlarda ilk 3 saat uyutma ve sonrasında uyurken sürekli kontrol et demişti
Yusufunannesi06 [silindi] yani tam olarak kaç cm bilmiyorum ama 3 karış falan ölçtüm bebeğimin boyundan yüksek değil. Hemen yanımızda park yatağı var onunla arasında sıkışıp yavaş düştü sanırım çünkü parke olmasına ragmen düşme sesi duymadım ben 🥺
Yusufunannesi06 @"DorukEgeninAnnesi size de geçmiş olsun sizin bebişiniz kaç aylık. Uyumak istiyor internette 2-3 saat uyanık tutun diyor ama
[silindi] Yusufunannesi06 tamam korkma o zaman canım bende pusetten düşürdüm direk doktora gittim normal rutinin neyse uyku yemek vs aynen devam et bu sana saydıklarım olursa hastaneye gel dedi banada çok şükür bişey olmadı sizdede olmaz inşallah 🙏
Yusufunannesi06 Kayraaa59 size de çok gecmis olsun. Bahsettiğiniz gibi bir şey olmadı çok şükür 🤲🏻 3 saattir uyanıktı artık dayanamadığı için uyuttum