YerindeDurmayanBebe Merhaba anneler inatçı lekeler için ne yapıyorsunuz, kullanmadığım şey kalmadı ve bu lekeler iyice canımı sıkmaya başladı öneriniz var mı ne yapabilirim inatçı lekeler için 😒
Ruveyd_a YerindeDurmayanBebe bende bekleyeyim surda kızımın bütün kıyafetleri lekeli kaldı yemek lekesi bile çıkmıyor makinem Profilo deterjanda Ariel kullanıyorum ama bir türlü kurtulamadin bu lekelerden
Sblatc YerindeDurmayanBebe bende bazı lekeleri çıkaramıyorum ama sıvı arap sabunu ve çamaşır sodasını birlikte lekenin üzerine döküp bekletin sonra yıkayın. Arap sabunu lekeleri güzel çıkarıyo
Gzdzeynep YerindeDurmayanBebe yağlı yemek lekelerine bulaşık deterjanı döküp öyle atıyorum makinaya. ama bazı meyve lekeleri leke çıkarıcılarla bile çıkmıyor benim kızımın da çok kıyafeti lekeli kaldı
YerindeDurmayanBebe Gzdzeynep bulaşık deterjanı iyi gelir mi yağlı yemek lekelerine önceden olanlarida geçirir mi
Sblatc YerindeDurmayanBebe lekeye bağlı ama brn bazı yağ lekelerini ne yaptıysam çıkaramadım. Kosla leke çıkarıcı da sirdüm bi işe yaramadı