loringamze kizlar kizim 6. ayina giricek hem beni emiyor gunde bikerese hipp mama veeiyorum yavaa yavas da ek gidaya gectik geceleri cok acikiyor sutum artik doyurmuyor gece ne verebilirim biraz kilosuda dusuk hem kilo alimi icin hemde doymasi icin
Dilaraa loringamze uyumadan önce de bu aptamilin sütlü bisküvili gece maması var baya tok tutuyor tavsiye ederim yada 7 tahıllı arı mama oda gece maması
Bueno loringamze pirinçunu hazırlaa sade ver içinede mamasından kat (pirinçununu kaç cc suyla yaptıysan okadar mama koy ) yesin üstünede emzir doyar tok istersen pirinçunu yapıp içine elma suyu yada elmayı robottan geçirip karıştır yada muzu... sevgiler
Bueno loringamze pirinçunu hazırlaa sade ver içinede mamasından kat (pirinçununu kaç cc suyla yaptıysan okadar mama koy ) yesin üstünede emzir doyar tok istersen pirinçunu yapıp içine elma suyu yada elmayı robottan geçirip karıştır yada muzu... sevgiler