Guleryuz99 AliArden_0434 bı çaresi yoktur diye düşünüyorum yıllardır baş parmağımda var Dr çekilmesi lazım ve ilaç kullanman lazim dedi mantar ilaçları da agirmis kullanmadım da çektirmedim de ama yazın görüntüsü çok rahatsiz ediyor beni
iyilik80 AliArden_0434 eczanede torpulu ojeli bi set var doktor yazmisti bana. Mantarli tirnagi torpuleyip ojesini suruyisun tirnak uzayip atana kadar. Cok iyi geldi bana bitti mantar
Nrkzy AliArden_0434 7 yıldır bu dertten muzdaribim ilaç kullanırsanız geçer ancak çok ağır bir ilaç karaciğeri bozma riski var ben kullanmadım ojeli ilaç kullanıyorum bende ancak düzenli kullanmanız kazım bıraktığınız zaman hemen yiyor tırnağı mantar
27esmer AliArden_0434 Çam terabentin yağı sürebilirsin günlük olarak ama eczanede kitler var oje gibi törpü gibi onlar daha etkili olur ama çok düzenli kullanmak lazım
AliArden_0434 Guleryuz99 silik bir renk görüntüsü var bende evet ayak baş parmağında bu sene oldu bende yeni daha
Guleryuz99 AliArden_0434 Bende 13 yaşında duvara caepmistim ayağımi koşarken tırnağım kalkmıştı bı daha öyle kaldı yıllardır geçmiyor maalesef
iyilik80 yuhumgeliy nibulen 80mg tirnak cilasi seti.evde olmadigim icin bakip yazdim size. Dun yazamamamistim. Uzerinde kullanim sekli yaziyor.1 ay falan kullandim duzenli.
iyilik80 ofkelisirin nibulen 80mg tirnak cilasi seti.evde olmadigim icin bakip yazdim size. Dun yazamamamistim. Uzerinde kullanim sekli yaziyor.1 ay falan kullandim duzenli.
iyilik80 AliArden_0434 nibulen 80mg tirnak cilasi seti.evde olmadigim icin bakip yazdim size. Dun yazamamamistim. Uzerinde kullanim sekli yaziyor.1 ay falan kullandim duzenli.
Elbet1gunn Lugol deneyebilirsin benimde vardı 2 ayak baş parmagimda lugol aldım 3 kez kullandım parmagima damlattim mantar olan yere biri geçti diğeri biraz daha var unutuyorum kullanmayi aslında düzenli kullansam 1 aya geçer diye düşünüyorum