Seydacan Kızlar doktor pirinc unu Muhallebisi ver dedi hangi markayı önerirsiniz nasıl yapılıyor bide biberonlamı içiriyoruz onuda yardımca olurmusunuz
Elifpembesi Seydacan canim sen onun kıvamını deneme yanilmayla anliyosun kivamini ben icine tat versin diye keciboynuzu tozu koyuyorum biberonda iciriyodum kizima
Ucansupurge Seydacan Organik marketlerden vitamili bebek Tam pirinç unu alıyorum canım Organik bahçe markasının ürünlerini alıyorum
livanurvealpinannesi61 Seydacan neden sağlıksız bişeyi ver demiş ki bana doktor asla onları verme onlar sağlıklı değil ek gıda reddi yapar demişti. Normal ek gıda verin daha sağlıklı.
Ucansupurge Elifpembesi Hayır avmde organik bir market var oradan alıyorum. ama kontrol ettim trendyolda da satılıyor. İrmik pirinç unu ve ruşeymli yulafını kullanıyorum. bebek tarhanası kullanmıyorum çünkü domates yiyor o yüzden normal tarhana kullanıyorum
Elifpembesi Ucansupurge bebek tarhanasi bebek irmigi hic kullanmadim normallerini kullandim ama vitaminlilere bakayim tam magaza adi verir misin
Ucansupurge Elifpembesi Ben trendyoldan almadığım için tam olarak mağaza adı veremeyeceğim ama siz arama kısmına organik bahçe yazarsanız ürünleri görebilirsiniz.
Seydacan livanurvealpinannesi61 öylemi yapayım tamam teşekkür ederim ozmaan hipin kaşık mamalarından vereym