Meltem00 Merhaba anneler, bebeğim 17 günlük. Tek memede 10 dakika emiyor ve çıkarıyor bi daha almıyor, acaba bir memeden doyabilir mi, aç mı brakıyorum bebeğimi acaba?
Sontvbukucu Meltem00 sutunuz bolsa doyar ben hep tek meme emzirdim. Yani tek seferde 2 meme cok nadir. Sırayla uyandıkca meme degisiyorduk. Çisli bezleri belli eder zaten. Bide kilo alımı. Gunde 20 gram alıyorsa doyuyordur.
Nurduman8 Meltem00 tek memeylede doyabilir evet aç birakiyorum diye uzulmeyin önemli olan aktif emmesi yutkunmadan ve emmesinden anlarsiniz ama aktif değilse zorlaniyosa ara ara birakip aliyosa emzirme seklinde problem vardir ve şey derler emerken sakinleşip uyuyosa da doyuyo demek ben suana kadae hep tek memeydim sira sıra emzirdim ama sutum kesilmemesi icin bi onu bi onu seklinde git canim siraya koy tek onda gidersen diger gogsun kuser sut vermeyi birakir , kucuk oldugundan saat basida emzirmeye tutun emmesede gosgusunzde bekletin nacizene tavsiyelerim 🥰
Dilruba_1 Tek memede 1 saate yakın duruyor nerdeyse niye anlamadım ama tek memeyle de çocuk büyütenler var doyar ama diğerini de vermeye çalışın aktifleşsin
Deletedmom_875 Benimdi 42 günlük tek meme emiyor hala 15 dk sonra uyuyor uyanık olsa da diğerini istemiyor hemen