Zeyno123 Kızlar 1 yaşında bebeğim 1aydir geceleri çok hareketli uyurken çok sağa sola dönüyor her dakika hareket halinde ve ağlıyor ne yapabilirim lütfen akıl verin akşam yatirdigimda sabah kalkan bebeğim gitti şimdi geceleri sürekli aglan bir bebek geldi
esrujj Zeyno123 11 aylık olduk bizde 2 gecedir aynı şekilde diş diye düşünüyorum ama bilemiyorum yatakta kendini sağa sola atıyor resmen
BuseBlt Zeyno123 8 aylık benimki de 2-3 haftadır aynı şekilde ya gözleri kapalı ama sürekli dönüyor ve uykuda bile mızmız dişleri çok şişti ondandır diye düşünüyorum ama 🤷
Guzelkizimmmm Ay burda kalmalıyım şuan uyuyan bebeği sallıyorum resmenn 9 buçuk aylık 2 gündür sağa dola atıyor beşiğine sığmıyomuş gibi halbuki normal boyutt ve yüz üstü dönmeye calısıyor yüz üstüde uyuyamıyor ağlıyor çıldırıcam çzöümğ yokmu
Zeyno123 Guzelkizimmmm ayy keşke olsada yardımcı olsak ben 1aydir çekiyorum vallahi senin dediğin gibi uyuyo gözler kapalı mecbur sallamak zorunda kaliyorum
Zeyno123 BuseBlt sizinkisi ondandir biz 1yasindayiz 8tane toplam disimiz çıktı ağzına bakıyorum ama kabaran diş eti yok bizimkisi dişten degil