zeynepdurunun_annesi Kızlar gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz genel olarak? Akşamüstü bizimki derin uykuya geçiyo ben de uyutmamak istiyorum çünkü gece beni uyutmuyor dün 8-9 da uyudu gece 3-4 gibi uyandı. Normal mi bu durum sizde durumlar nasıl?
Nurahsen zeynepdurunun_annesi çok bile uyumuş normalde üç dört saat sonrasında acıktığı için uyanması gerekirdi. Benim bebeğim gece 1 de uyur ve sabah 5 gibi uyanırdı. 5 aylık oldu hala 1 de uyuyor uyku saatini bence hiç bozma. Tam tersi o saati rutin haline getir derim
Cikolat zeynepdurunun_annesi Bebeğim doğduğu günden beri 8-9 arası uyudu gece bikaç kez uyanıp geri uyurdu son uyanma saati 6-7 arası olur hep. 14 aylık şuan gece beslenmesini kestim zor olsa da şimdi su içirip geri yatırıyorum. Bence uyuma saati iyi sizinkinin de bebeklerin akşam 8 gece 2 arası uyuyor olmaları gerekiyormuş büyüme hormonları o saatte salgılanıyor
HEY03D zeynepdurunun_annesi benim çocuğumda böyleydi saat 4 gibi kendi uyanıyor bende gece 12 ve 3 gibi uyandırmadan emziriyorum gazını çıkartmayı öğrenince çıkartmayı da bıraktım. Gece altını da değişmiyorum denedim kaç defa pişik olmadı. Şu an 5 aylık sabah 6-7 gibi uyanıyor ve mutlu uyanıyor. düzen oluşturmak için harika bir zamandasın rutin oluşturduysa hiç bozma, 20-03 arası büyüme hormonu salgılanıyor diye biliyorum(saatlerden çok emin değilim) karanlıkta ve uykuda olunca aktif oluyor o yüzden bu saatler bebek için en iyi saatler
zeynepdurunun_annesi Nurahsen acıkma uyanmalarını saymıyorum zaten onlarda uykusuna devam ediyor 2 saatte bir emiyor beni
pembehanm Yanı 40 gunlukken bır duzenımız yoktu uyanık duramıyodu zaten yarım saatte uyumak ıcın aglardı 2 aylıkken bır saat bor bucuk saat uyanık kalmaya basladı
zeynepdurunun_annesi Cikolat o zaman uyandırmayayım ben çünkü kendime yapıyorum yine🤷🏻♀️7 de uyandırdım o saatten beri kucağımda yeni uyudu (02.36)
zeynepdurunun_annesi BENF 2 saatte bir beslenmek için uyanıyor o uyanmazsa uykusunda emziriyorum benim bahsetmek istediğim derin gece uykusu. Örneğin gece uykusunda kızımı beslesem dahi uykusuna devam eder ama gündüz uykusundayken uyanır, bunun gibi