2cocukluNur Dünde yazdım gören olmadı anneler kızım 7 aylık çok öksürüğü tuttu yatamıyor yavrum çok uykusu var sabah erken randevu aldım hastaneye gideceğiz nasıl rahatlatabilirim şimdilik pekmez tereyağı ıhlamur verdim 😞
Onuray 2cocukluNur Allahım şifa versin :( akgünlük sakızı varmı evde , pekmezi tereyağında pişirin içine bir kaç damla limon sıkın öyle yedirin şifa olsun
Onuray 2cocukluNur nebulizatör ile hava verebilirsiniz cortair ilacı içine koyup ventolinde bunlar iyi geliyor
BENF 2cocukluNur mutlaka doktora götür balgam söktürücü verir bebiş çok rahatlar . Ihlamur içirebilirsin faydası oluyor
2cocukluNur Onuray amin Allah razı olsun 😞 dediğinizden yok maalesef hiç duymadım ama pekmez ve tereyağı verdim kızıma hala var öksürüğü ama 😞
Onuray Akgünlük sakızı, bir tavaya yağlı kağıt koyun üzerine bir tutam akgünlük sakızı bir pamuğu maşa işe üzerine tutup tütsüleyin pamuğa ve pamuğu göğüsleri ve sırtına koyun
2cocukluNur Onuray akgünlük sakızı nereden bulabilirim acaba yazabilir misiniz yarın hastaneden çıkınca almak istiyorum 🙏🏻
2cocukluNur Zlg çok geçmiş olsun sizin baya uzun sürmüş neden acaba rabbim rahatlık versin tüm kuzulara inşallah
ZAK 2cocukluNur gecmus olsun benim kızım da tam 7 aylik birden çok öksürmeye başladı doktora gittik bronşit başlangıcı dedi . Ilac verdi ben de tereyağ pekmez ile desteklemek istiyorum ama ek gıdada tadım aşamasındayız bi sıkıntı olur mu acaba bir de özel tereyağ ve pekmez mi kullandınız Ayrıca burun çok tıkalı sürekli şırınga yapıyorum ama açılmıyor
2cocukluNur ZAK bizde şimdi hastanedeyiz şükür ciğerler temiz ciddi bir hırıltı da yok ama test verdik canım geçmiş olsun sizede😞 evet hakiki pekmez ve tereyağı memleketten almıştık onları verdim canım biz de yeni başladık Allah’ın izni ile birşey olmaz merak etme bize doktorumuz ver dedi hatta
Nur2021 2cocukluNur sekrol diye bi oksuruk surubu var pediyatrik, ama bilemedim 7 aylik bebeklere olurmu?
Nur2021 2cocukluNur sekrol pediyatrik surup 0-2yas araligi bebeklere gunde iki defa 1.25ml verebilirsin yazmis, oksuruk ve balgam icin