Ceyer Atak haftasında mıyız kızım durmak bilmiyor yardımcı olsa biri Allah rızası için 😭doğum tarihi 25 haziran olması gereken 24 haziran kız bebek
37inci Ceyer Atak haftasi da noluyor ? Tahmini dogum 21 temmuzdu 23 temmuzda dogdu Erkek bebek Suan 30 günlük Bilgilendirir misiniZ?
Minomm Serapbostan Benimkini de hesaplarmisinz.. beklenen dogum tarihi 2 veya 3 temmuz 2019 gerceklesen dogum tarihi 4 temmuz 2019 kiz bebek..
Ceyer Serapbostan kaç gün sürüyor ki 1 haftadır böyle huysuz hele bugün faciaa kucaktan inmiyor sürekli ağlıyor 😭😭
Jeologanne Serapbostan benim oğlumunkine de bakar mısınız 8 temmuzda doğdu iki gündür ağlıyor gündüz çok az uyuyo hemen uyanıyo uyusa da 😢
Gulciiiiin5555 Serapbostan nasıl hesaplanıyor bana söyler misiniz ben netten araştırdım nasıl yapıldığını bulamadım
MustafaAsafinAnnesi Hangi uygulama ile bakıyorsunuz? Bakilabilirse 1 temmuz tahmini doğum tarihi, 20 haziranda doğum gerçekleşti.
BuseK Toplu olarak söylüyorum atak haftasında olduğunu bilmeniz için internetten hangi haftada atakların geldiğine bakmanızda yeterli 🤷🏼♀️ Uygulamadan size tarihi atak olup olmadıgını söylesekte bişey farkedecek mi ?? Uygulamanın verdiği öneriler bilgiler bebeğin o süreçle ilgili yaşadıklarını bilmediğiniz yada araştırmadıgınız sürece evet atakta yada değil demenin bi farkı olmucak ki 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Aselinannesi7741 Alllah askına biri banada baksın bebeğim sün gece aglamaktan catladı Beklenen Doğum tarihi 2 Temmuz Doğduğu tarih tarihte 2 Temmuz Kız bebek
BuseK Aselinannesi7741 sizin daha başlamamış 1 gün var sıçramamın başlamasına 🤷🏼♀️ Ağlaması atak değil yani
Kiviefe Serapbostan bizede bakin cok fena durumdayim lutfrn... 25 haziran tahmini dogum 6 haziran dogdu erkek bebegim