BBK Emzirirken kulaklar sürekli kivriliyor ya alt kismi ya üst kismi kepce olacak yavrum sonunda diye korkuyorum. Bu normal bi durum mu yoksa ben mi dikkatsizim
Cansubarin BBK arada oluyor ama dikat etmeye çalış bir iki dk birşey değil ama uzun süre öyle durursa şekli bozulur
NekwaSultan BBK kepceliik genetik yapıyla ilgili illaki oluyor benim oglumun kepçe degil mesela 1 yasini geçti
Sedacelik BBK malesef o sorun bizdede var emzirmesin harici uyurken kafasın cevirince de kıvrılıyor ben çözümü çok gevşek düz bir bandana takıyorum yatarken 😊
Sitionline BBK ya bende bıktım kulak düzeltmekten emzirirken katlanıyor yapışıyor bide zor ayırıyorum biri hafif açıldı zaten inşallah olmazlar ya
BBK Sedacelik cok güzel cözüm ama maalesef rahatsz oluyor benim hanimefendi😂 bakalim deneyeyim ara ara yine de. Tesekkürler🤗
Deletedmom221 Emzirirken eğer kıvrılırsa zaten görünüyor ben düzeltiyorum elimle sonra emzirmeye devam ediyorum
BBK Deletedmom221 evet görüyorum dikkat edince ama bazen aklima gelmiyor bile emzirirken ufak capli savas yasiyoruz 😂😂
Melekbebissssss BBK her ikisi bende yasamıstım senin yasadıgnı hemen bacagımlada destek verdim sorun kalmadı sukur
Melekbebissssss BBK her ikisi bende yasamıstım senin yasadıgnı hemen bacagımlada destek verdim sorun kalmadı sukur