Cioyt gündüz uykuları bazen güzel oluyor bazen 5 dk falan oluyor o yüzden 1 günde ne yaptığım degisiyor ama ailemin yanında olduğum için bebeğime daha fazla vakit ayırabiliyor canım, neyse ki gece uykularimiz çok düzenli 20.30 Max akşam 9 da gece uykusuna geçiyor ve beslenme için uyanıp uyuyor. Sabah 7 gibi uyaniyor mamasını yiyor sonra keyfi yerine geliyor uzun uzun yatakta cilvelesiyor konuşuyoruz, sıkılmaya baslayinca oyun halısına koyuyorum, zaten oyun halısını çok seviyor heyecanlaniyor aynada kendini görüp bir şeyler söylüyor falan orada sıkılınca kucağıma alıp gezdiriyorum evin içinde sonra kitap okuyorum. Altını degistirken jimnastik hareketleri yaptırıyorum hoşuna gidiyor, banyosunda sonra masajlar yapıyorum rahatlaması için gulmese de sesi çıkmıyor, karın üstü durması için dikkatini çekecek şeyler gösteriyorum bu aralar kendi ellerine ve başkasının ellerini görmeye bayılıyor bende ellerimle dikkatini çekiyorum, hava çok sıcak.degilse sitenin içinde güneş batmaya yakın slingte.veya bebek arabasında gezdiriyorum. Bunları böyle döngü şeklinde yapıyoruz ama çok çabuk sıkıldığı için döngu hızı çok fazla 🥲