Payidar Fatmabetul25 Elazığda yaşıyorum. Ben ultrasonu özelde yaptırdım. Ancak devlette yaptıran bir arkadaşım 1 ay sonraya gün almış her yerde aynımı olur bilmiyorum. Hangi şehirde yaşadığınızı belirterek sorun 🌸
Deletedmom280 Fatmabetul25 cocuk doktorundn rndvu al gt flm ııcn gldm de direk yonlendrck bbk oldgun ıcın o gun ıcınde hemen cektrcksnz sizi bekletmiyolr
Cansubarin Fatmabetul25 ben istanbuldayım bizde gittik doktorumuza oda randevu al dedi ultrason için ultrason bölümüne indik bize 1 ay sonrasına gün verdi bende aynı gün içinde oluyor sanmıştım
Fatmabetul25 Deletedmom280 aynı gün çekiyorlar mı canım ne diye gittn doktora bende yeni randevu aldım
2kuzucukannesi Cansubarin zaten bebek 1 aylık olana kadar çekilmiyor 1,5-2 ay arası çekilmesi öneriliyor
Ssssraa Kalça çıkıklığı için mi bu film? Bize 2. Ayda sağlık Ocağı bakacak dediler orada film çeliyorlar mı🙄🙄🙄🙄
Kahramanlar0 51 günlük ilken çektirdik normalde bir aylık olunca çekiliyor ama biz erken doğduk diye doktorum erteledi devlette ultrason cihazı ile bir kaç sn sürdü 🥰
Kuzeyyyyyy Kızlar peki 1.ay kalça kontrolü için hangi doktordan randevu almamız lazım ve özel hastane de ücretler nedir ?
Cansubarin Kuzeyyyyyy çocuk doktoruna gidiyorsun oda seni hastane içindeki ultrason bölümüne gönderiyor canım oradan alıyorsun randevuyu