meltmsenturk Erkek anneleri çocuklarınızın pipisini sıyırdınız mı temizlemek için bazıları temizlemek gerek diyor ne yapacağımı bilmiyorum ya
sherlock meltmsenturk doktoruma danışmıştım ben arada bi yapabilirsin ama öyle bahsedildiği kadar elzem bir şey değil demişti. Bi ara geri çektiğimde ucunda beyazlıklar gördüm hangi ayda hatırlayamadım da nemli bezle alabilirsin demişti doktorum normalmiş. ıslak mendil kullanmayın.
umutomer3800 meltmsenturk ben her alt degıstırmeye yapmaya calısırım bazen unutuyorum ama hafıf asagı ındırırım derıyı doktor onerısıyle 2 yastan once sunnet ettırmemeye karar verdık bız cunku
alyn meltmsenturk 4 aylıkken sünnet ettirdik hiç bilmiyordum sıyrılması gerektiğini doktor az daha geç sünnet olsa tıkanacakmış demişti hep kireçlenmiş sıyırmak gerekiyormuş
Narincebiri Bende bilmiyordum bu olayı 3 aylıkken sünnet ettirdik doktor burayı açıp temizlemek lazımdı demişti iyi ki getirmişsin yoksa sıkıntı olacakmış çocuğa dedi. O yüzden geç sünnet olacaksa sürekli temizlemek lazımmış evet.
Kuzeymomss meltmsenturk aa öyle temizleniyormuş mu? İlk defa duydum, bebeğim 4 aylık şuan sünnet düşünmüyoruz. Öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim
Dolores meltmsenturk sünnetten önce geriye doğru çekiştirmemek gerekiyor. Banyoda temizleseniz yeterli ama çok çekmeyin sakın. Benimki sünnet oldu şimdi güzelce temizliyoruz korkmadan :)
Aliveannesi96 meltmsenturk ben Sünnet ettirdim doktorum ara ara açma yapabilirsin masaj tarzında dedi sünnetten sonra bile
Aliveannesi96 meltmsenturk ben Sünnet ettirdim doktorum ara ara açma yapabilirsin masaj tarzında dedi sünnetten sonra bile