Glcan5 Alerji testi yaptıran var mı acaba özel demi yapılıyor devlet hastanesinde de oluyor mu ücreti ne kadar dır acaba Hanımlar yaptırmak istiyorum bende bebeğime 4 aylık
Gulsahgencel Glcan5 özellerde yok biz arastırmada yaptırdım onlarda kesin sonuç vermiyor negatif cıktı ama diyete devam et dedi doktor istanbul alerji var nişantasında özel istanbuldaysanız bütcenizde varsa oraya gidin derim
Glcan5 Gulsahgencel anladım Teşekkür ederim Bursadayım bende açıkçası ek gıda öncesi öğrenmek daha doğru olur diye düşündüm ona göre tadım yaptırmak istiyorum
Sara1904 Gulsahgencel diyete devam etseniz de mukus var mı kaka da bizim ısrarla geçmeyen mukus var yoğun bebek 4 aylık test yapmadılar doğru çıkmıyor diye
Gulsahgencel Sara1904 yok ek gıdaya başlayınca mukus kalmadı bizimde hep bu mukus vardı ek gıdaya başlayana kadar
Sara1904 Gulsahgencel inşallah teşekkür ederim bazen gizli kan oluyor ama diyet yapa yapa bir hal oldum suan süt ürünleri hariç yemeye başlıyorum dayanamıyor vücudum artık
Gulsahgencel Sara1904 sizmi ben miii 7 aydır yoğurt süt yemeye yemeye 44 kg düştüm bende arada yiyorum çikolata bisküvi falan abartmadan dayanamıyorum bizim tek sorunumuz kabızlık cekiyorız
Sara1904 Gulsahgencel kalsıyum takviyesi kullandınız mı vücudum morarmaya başladı ihtiyacım var gibi hissediyorum
Gulsahgencel Sara1904 yani kullanmaya calısıyorum aklıma geldikce pek sevmiyorum suya katılan seyleri o yüzden içmek istemiyorum hiç😊