OzgeSyr_ Sol göğüsümde tıkanıklık var süt azaldı sertlik geliyor ne yapabilirim yeni emzirmeye calısıyorum sağıyordum oncesınde
Nusya327 OzgeSyr_ bende 4 gümlük anneyim sütüm yeni geldi sagıyoruö ama gögüslerim taş gibi acıyor bende düşünüyorum 🥹
OzgeSyr_ Nusya327 hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun sık sık memeyi sok agzına yorgunsun halin yok muhtemelen de sonra emmiyor diye dert oluyor 20 gunluğuz sağmak cok zor sağarak veririm deme sakın girme o toplara cok yorucu ben cok pişmanım😖
OzgeSyr_ Nusya327 bu arada normal sütün cabuk inmiş sağdığın ıçın fazla gelir sağdığını depola posetle at buzluğa sonra ıhtıyacın olur once emzır sonra sağ
Nusya327 OzgeSyr_ öyle yapıyorum dolaba koyuyorum aynı gün tekrar içiryorum oda sıcaklıgında bekletip bir sorun olur mu
OzgeSyr_ Nusya327 oda sıcaklığında cok fazla bekletmeyin dolaptan cıkanı kimine gore 3 saat kimine gore 6 saat bekleybiliyormuş
Nusya327 OzgeSyr_ yok ılıyınca veriyorum hemen hatta suyun içine biberon koyuyorum öyle ılıtıyorum hemen