Yusufgul Merhabalar bebeğim 15 günlük şuan emebiliyor fakat ilk doğdugunda emmekte zorlandı doktorda dil bağı oldugunu söyledi 40 ı çıkınca keselim dedi böyle bir durumla karşılasan varmı çok acılı birşeymi.şimdiden teşekkür ederm
Alpismom Yusufgul dil bağı değil de iki dişin ortası varya hani orada üst dudağı ile bir bağ var oğlum üç aylık cok üzülüyorum ileride dişleri ayrık oluyormus böyle olunca 😪😪😪
Bueno Yusufgul aynı problem benim oğlumdada vardı ...Ben doktora söyledim doktor dediki kilosu çok iyi emebiliyorsa kilosu yerındeyse asla önermiyoruz...ki bi yakınımda türkiyede bir dr yaptırın demiş başka bir profa götürmüşler dr hayır gerek yok demiş...hatta banada onlar doktora götürmeden önce söylediler bizim çocukta öyleydi bak gayet güzel konuşuyor diye....iyi kide yaptırmadım...
Hilalak00 Yusufgul benim kizimdada vardi emmesinde sorun olmuyodu doktor ilerisi icin sorun olmayabilir ama bi ihtimal peltek olabilir her harfi tam cikaramayabilir iki ihtimalide degerlendiricek olursak kesmemiz daha iyi olur dedi 5 dakikalik bi islemdi sadece ellerini tuttugumuz icin agladi 20 gunluk flandi aci vs olmadi
Gizem5213 Yusufgul bugün özel hastanede kestirdik basit bir işlem bizimki büyük tü birde 5 ay 17 günlük yeni kestirdim sorun yoktu ama ek gıda da Yaşar diye aldırdık zor değil uyuşturup kesti biraz ağladı ama sonra sorun olmadı
Nymph21 Merhabalar aynı problem benim kızımda da vardı. Ufak bir operasyonla kestiler sonrasında da herhangi bir acı, emme güçlüğü vs olmadı. İçiniz rahat olsun çok kolay bir operasyon☺️
tuubadem bnm d ilk oğlumda vardı korkulcak bir şey değil küçük bir kesikle hallediyorlar çocuklara da skıntısı olmuyor beş dklık bir olay endişelenmeyin 😊
Rosemary Benim 2 çocuğumda da dil bağı var, evet bu yüzden ikisi de çok erken emmeyi bıraktı. Dil bağının dereceleri var mesela bizimkilerde bağ çok minik olduğu için kesmediler. Sizinki nasıl acaba?
Yusufgul Rosemary derecesini bilmiyorum ama farkediliyor ama çokda aşırı oldugunu sanmıyrm çünkü güçlü emmeye çalışıyor
aliannesi Bueno benim oğlumda da var, 13 aylık şuan. emmede problem yaşamıyor çok şükür ama ben de açıkçası konuşmada sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bazen.. bir de dilini rahat hareket ettiremiyor dışarı tam çıkartamıyor mesela. sizinki ne kadarlık şuan?
Bueno aliannesi benim oglum 10 aylik benim oglumda dilini cikaramiyor ama dr kesinlikle yemesinde problem yoksa onermiyor yurtdisinda yasiyorum oglum anne baba abi gel gayet guzel konusabiliyor ingilizcede ayni sekilde aksaninda bisey yok....
Bueno aliannesi heee buarada buyuk oglumda dil bagi sorunu yoktu gayet dilini cikarabiliyordu...ama r leri soyleyemiyor anne yapiyoşun geliyoyumm gibi bir iki harf var gariptir kullanamadığı bize çok komik geliyor bilerek rihannanın ram papam şarkısını söyletiyoruz hep yam papam 😂😂😂 şimdi 4 yaşında onun doktoruyla küçük oğlumun doktoru aynı onun içinde dil hareketleri verdi hergün yapması için 😂😂😂