Nisan93 Kızlar ben dalin kullanıyordum bebeğime hediye gelmişti öyle kullandım onu, ama zararlı vs olacağını düşünemedim. İçeriği en temiz, doğal şampuan hangisi ona geçeceğim ?
Gizemlim Nisan93 mustela kullanıyorum ben canım. Bir donem bübchen kullanmıstım ondanda memnun kalmıstim.
Busr21 Nisan93 prema.ve.onun.anneligi diye bir instagram sayfası var. Sabit storylerinde temiz içerikli her ürün var bakabilirsiniz
Yusufagahinannesi Alikusunannesii mustelanın içeriği değişti son 6-7 aydır almıyorum. Sizde kontrol ederseniz temiz olmadığını görürsünüz ben artık almıyorum. Rossmanda satılan alerjik hassas bebek şampuanı var hem uygun fiyatlı hem tamamen temiz içerikli baby dream marka mutlaka deneyin
livanurvealpinannesi61 Busr21 mühendis oğlu sayfasına bakın mustela yıldızlar listesinde içeriğinde kimyasal yok yazıyor peki neden.
Cigdemss Nisan93 ben minoris kullandım temiz ve ıygun fiyatı mustelanın biraz reklamı da var. Minoris kokusuz doğal. Mühendisinoğlu var instagramda o paylaşıyor içerikler. Dalin falan çok yoğun kokuyor
Marinedeniz Noname21 kiz sabun kullanilir cildi acayip kurutuyor ve dogal icerikli deilse o da cok zararli
Annecann İncia, siveno, minoris, rahiki mahtum, yeşil marka. Bunlar temiz. Ben incia deterjan şampuan ve nemlendirici kullanıyorum
Noname21 Marinedeniz organik Siirt bıttım sabunu kullaniyorum uzun zamandir kizima. Kurutma vs yapmadi tam tersi saçları yumusacik ve canlı. Kendi saçlarım uzun yillar sampuana maruz kaldığı için alismadi sabuna. Kizimada ayni şeyi yaşatmak istemiyorum.
Elifinci17 Nisan93 siveno bebek şampuanı %100 doğaldır ben iki kızımdada sadece onu kullandım ve hala onu kullanıyorum