Gzdoz Kızım 16 aylık koltuk sıralaması var tek elle tuttuğumda Bile yürüyor da ama kendisi bir türlü cesaret edip yürümedi. Kendinden küçük arkadaşları bile yürüyorken onun yürümeyip sinirlenmesi artık benimde zoruma gidiyor. İlk çocuğum olduğu için sizlere danışmak istedim şimdiden çok teşekkür ederim
Esra_Deva Gzdoz 18.aya kadar normal kabul ediliyor. Sıkmayın canınızı bence yürüyecektir. Kuzenimin kızı 19 aylık yürüdü. Ortopedik sorun yoksa ortada sorun da yok bence
goktugmom_061220 Gzdoz Hiç kafana bile takma. Benim oğlum da 18 ay 4 günlükken yürüdü. Bir an da oluyor hiç beklemediğiniz anda 😊 Bol bol destek olun. Koltuğa yaslayın ve karşısına geçip şarkı söyleyin ve çağırın. Ben öyle yapmıştım ve bana doğru yürüyüp yönünü çevirip yürümüştü şok olmuştum 😊 Rabbim bi yoluna koymuştur illa ki. Her bebek farklıdır.
Asiye1453 Gzdoz ben de post açtım ama kimse bir şey yazmadı 😂benim oğlum da 17 aylık haşa yürümüyor kendinden küçükler dediğiniz gibi yürüyor ben de artık üzülüyorum
Kubra1280 Ufff valla bnde ayni durumdayim ztn 11. Aya girinceemekledi sikdi siraliyor yeni Yeni elimi cektiginde bir kac sn ayakta kendi duruyor bnde yürüsün istiyorum artık evde pıtı pıtı 13 aylik bnm bebegimde
katatonia Gzdoz Biz şöyle bişey yaptık. Karşılıklı koltuklara eşimle oturduk. Gel oğlum, hadi babaya git, hadi anneye git diye motive etmeye çalıştık. 2-3 gündür bu şekilde yürümeye başladı. Siz de deneyebilirsiniz.
Gzdoz Hepinize çok teşekkür ederim doktorumuz da 18. Aya kadar normal biraz akışa bırakın dedi ama ana yüreği işte 😄 rahat etmedi içim en azından söylediklerinizle içim biraz daha rahatladı ola ki 18 ayımızı doldurmamıza rağmen yürümezse gerekli drlara götürürüm Allah esirgesin herkesi. İnşallah tez zamanda yürür bu bebişler
buselidunya Gzdoz Kızım 18. ayında yürüdü, her yere tutunarak yürüyordu biz elinden tutunca da yürüyordu ama kendi başına yürümüyordu bende çok kafama takıyordum ama o ne zaman istediyse o zaman başladı hiç takma kafana, ona bırak (:
TYE Gzdoz biz nerdeyse 20 aylık oluyoduk yürüdük😂 kızım rahatına çok duskundu ayaga kalkıyodu ama adım atmıyodu gitmek istedıgı yere poposunun üstünde giderdi😄 yani takmayın yürüyor zamanı gelınce💖