Zehratrzi 6 aylık bebeğimi Tam emziriyordum biranda fışkırarak kustu ama kusmuk su gibiydi üstüm her yerim sırılsıklam oldu bebeğimin üstü sırılsıklam oldu ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz aşırıı şaşırdım bu durumu yaşayanınız oldu mu hiç kötü bir şey değildir inşaAllah sadece su gibi kusmaydı dolu dolu
Drkn Zehratrzi benim kızım ilk aylarda birkackere bu şekilde kusmustu doktor normal demişti sonradan kusmaları ağızdan gelmeye başlamıştı avuç dolusuydu reflüsü ortaya ciktiydi bir sikinti olacagini sanmiyorum
BurcuKucuk Zehratrzi önemli bir şey yoktur belki ama şu an ciddi bir salgın var. Bence içiniz rahat etsin diye bir acile gitmekte fayda var. Çok geçmiş olsun 💐
Nurselihiranur Zehratrzi ek goda denemesi yaptıysanız alerji belirtisi fışkırarak kusma bir doktora danışın derim
Zehratrzi Eylul05 aynen üstte kalsın yaşayan birilrri bilgi verirse çok sevinirim ya aşırı korktum şaşırdım iç çamaşarıma kadar ıslanmışım yani sırılsıklam kıyafetlerimiz bebeğimle
Zehratrzi Drkn biz ilk defa yaşadık bu şekilde bu gece ya da yarın tekrarlanırsa bizde hemen bir doktora görünelim
Haffuse Bence onemli bisey degildir, gazdan kusmus olabilir, önsütün rengi cok cok acik oluyor, o kustugi onsut de opabilir…
Yakamoz__00 Bizinmi 7 aylikk3n yunurta sariis yediğinde öyle 9kdu hemde 2 kere..birinde uyurken öksurdu sonra fışkırarak kustu aklım çıktı bsy oldu sandım 2.de de kusunca yumurtadan olduğu anladım
Nurselihiranur Zehratrzi tamam denediğiniz bir şey dokunmuş olabilir o gıdayı kesin ve mutlaka doktora danışın ileri derece alerjilerde annenin yanına ilaç veriyorlar bir arkadaşım sürekli taşıyor mutlaka gidin😞