kivancsmom Oğlum 13 aylık, bir kaç aydır yemek yediremiyorum kilo alımıda hep iyi giderdi ama oda düştü. Ne yapabilirim her yolu deniyorum bir lokma yesin diye kırk takla atıyorum ama çok az yiyor fikir ve deneyimlerinizi paylaşın lütfen
kivancsmom kivancsmom ayrıca suda içmiyor. Biberon kullanmayı bilmiyor,alıştırma bardağınıda oyuna çeviriyor, kaşıkla veriyorum onuda tükürüyor
Snowglobe kivancsmom benim bebeğim de 13 aylık. Ara öğünü kestim ve baya fark etti. Sadece sabah öğle aksam veriyorum ve iyi yiyo bu sefer. Yani malesef aç bırakarak çare buldum. Emiyor aralarda. Su için ee bebeğin kendi pipetli suluğu var onu deneyin akıtma da yapmıyo. Başta bilmiyordu üstüne su döktüm pipetli yerinden su geldiğini anlasın diye sonra anladı çekti. Ben hep bardakta veriyordum ama öyle verimli olmuyo biberon zaten tutmuyor.
ugurbocegmm Normalde yiyen bir cocuksa gene yemeye devam edecektir 🙏 sıcaklardan ve dişlerden olabilir bizde öyleyiz 20 Aylık
kivancsmom ugurbocegmm evet azı dişleri çıkıyor … kilosuda sıkıntı olunca korkmaya başladım… teşekkür ederim
ugurbocegmm kivancsmom rica ederim 🌺 çok iyi anlıyorum herseyi yiyen oğlum herşeyi bıraktı ısrarla az yiyor son en arka azılar çıkıyor. İnşallah yemeye devam ederler