AycaSahin Kızlar benim oğlum 36günlük meme+mama kullanıyoruz ilk bebelac gold kullandık kabızlık yaptı şimdi similac kullanıyorum güzelce yiyor ama sonrasında bir miktar kusuyor her seferinde bu normal mi yoksa değil mi?
Yusuf_Talhanin_annesi AycaSahin reflü de olabilir Mamayı yatar pozisyonda vermeyin Mamadan sonra gazını çıkarın dk tutun en az 7-8 dk omuzda dik tutun yatırmayın Bizde çok işe yaradı kusması bitti
AycaSahin Pembikpanter bebelac kullanırkende aynı şekilde veriyodum hiç böyle olmadı bunu bikaç gündür kullanıyorum sadece sabah akşam veriyorum
ayseozbek AycaSahin 60 yapıp 30 ünü veriyorsunuz dimi ? Bi yarim saat bekleyip kalan 30 u da verebilirsiniz
Solmaz_06 AycaSahin biz doğduğumuzdan bu yana meme+mama ilerliyoruz bibiki defa kustu fazla geldiği için. Similac ıçok sevdim hiç sıkıntı yaşamadım. Bilemiyorum tabi neden öyle.
AycaSahin Yusuf_Talhanin_annesi Ama bebelac verirken böyle olmuyodu mama değişimi yaptık 2gündür kullanıyoz bianda mı reflü oldu 😐
AycaSahin ayseozbek yok yarım ölçek koyup 30yapıyorum mamayı sabah akşam veriyorum meme veriyorum genelde ama kusma sorunu geçti şükür
ayseozbek AycaSahin o şekilde önerilmiyor. 1 ölçek 60 cc yapıp bebeğinizin içmedigini 1 saat sonrasında dokun..