SedanurUnveren Kızlar bebeğim 40 günlük tuvaletini yaparken ıkiniyor sürekli sizin bebeklerde de oluyor mu acaba? Yapınca rahatlıyor sizce gazdan dolayimi
oglumuz01 SedanurUnveren tuvaletini yaparken ıkıncak tabi kaka dan bahsediyorsun dimi gaz da vardır sen sık sık bebek masajı yapıp rahatlamasını sağla
Smyra30 SedanurUnveren benim kızım 1 yaşında o zamanlar oda öyleydi doktor kaka yapmayı öğreniyor öğrenince yapmaz demişti kıpkırmızı olurdu gerçekten sonradan geçti
cinarinannesi2707 SedanurUnveren benim bebeğimde 26 günlük ve bende çok korkuyordum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor araştırdım gayet normalmiş vücudundaki gazı ve kakayı bağırsaklardan itmeye çalışıyormuş korkmayın 🌸
mysa2 SedanurUnveren çok ıkınıyorsa gaz canım gaz damlası kullan bugün bende doktora söyledim mestil verdi damla 27 tl mi ne ücretli alıyorsun gaz sancısı olduğu dönemlerde ver düzeldiği zaman kes dedi istersen sende bi kullan
SedanurUnveren mysa2 teşekkür ederim bende kullanıyorum şuan da sap simplex ama yinede merak ettim gazdan mi yoksa başka bişey mi var diye