Eda88 Sicak havalar bebeginizi nasil giydirip nerde uyutuyisunuz ilk zmnlar cam acmayi korkuyordm ama hava cok sicak klimada havasız birakiyor sizler nasil ypiosunuz tek basima büyütüyrm npcm bilemedm
Birdunyabircennetannesi Eda88 Allah’ım bugün çok sıcak 🤦 Yatak odası efsane sıcak bizde 2 gündür salonda yer yaptık hepimiz salonda yatıyoruz oğlum aşırı terliyor özellikle kafası uyuyamiyor o yüzden valla bız bile uyuyamiyoruz onlar ne yapsın. Zibinla yatırıyorum
Busraata Eda88 hep klimayla uyuttum bebeğimi cam açık bile olsa çok terliyor ve farkedemeyebiliyorum.Gündüz gün boyu havalandiriyorum odayı gece uyuyacağım vakit açiyorum klimayı gündüz uykusunu da aynı şekilde uyurken klima..Peteklere klima temizliginede dikkat ediyorum.Yenidoganken bile klima açtim birşey olmadı çok şükür bu yüzden.tişort-şortla yatıyor oda sıcaklığı 22-25dereceyi geçmiyor.suan 22aylik ama
edanrr günde 2 defa duş aldırıyorum, sadece zıbın veya atlet şort ve bütün camlar gece gündüz açık üzerine de bir şey örtmüyorum ona rağmen yine terliyor hareketli, emdikçe ikimiz daha çok terliyoruz acayip sıcak ve nem🥵
edanrr Eda88 8,5 aylık bence hiç korkma çünkü aşıııırı çok sıcak ve nem var onlarda serinlik istiyor, insan durduğu yerde terliyor 🥵 ben 2 gündür altına şort bile giydirmiyorum beziyle duruyor sadece atlet var
pamuksekerinannesii Eda88 aa cok küçük klima olmaz zaten canım ince giydir üstüne müslin ört klima cok zarar verir
Oflu_u Eda88 valla hazirandan beri zıbın ile yatırıp cam açık uyuyoruz üstünüzde örttürmüyor erkek çocuğu gece bakıyorum öyle bile terlemiş
sarmaliklahana Eda88 11 aylık kızım 4 gündür isilik cıkardı ki gğnde en az 2 sefer dusa girer evde bez ile dolasıyır akşam yanımda yatıyor balkonlu odamız balkon kapısı hep acık gece bile yani. Üstümüzde örtmüyoruz. Evın her camı acık içerde vantilatör sürekli calısıyor ama yok 🥵🥵🥵🥵🥵 İstanbul dayız