Balyanak_annesi Sabah kahvaltida haşlanmış yumurta yemisti 13 ay 20 günlük soğuk algınlığını belli eti sanirim 4 4 krz kustu evde ilaçlarım var ne yapsam acile gitsemmi zaten antibiyotik kullaniyirduk
MinnakAsel Balyanak_annesi Çok geçmiş olsun kusmanin bir diğer sebebi de idrar yolu enfeksiyonu oluyor genelde kızımdan biliyorum inşallah değildir idrarında koyuluk ve koku varsa muhakkak test yaptirin
ayseeeasln21 Belki yumurta dokunmuş olabilir canım bitki çayı verebilirsiniz belki miğdesini rahatlatır
Balyanak_annesi ayseeeasln21 sadece emzirdim gün icinde aksamda ihlamur yaptim ilik ilk onu verdim simdide ilaclarini icti uyuyor insallah rahat atlatiriz geceyi
Balyanak_annesi MinnakAsel kabakulak cikardi cuma günü suyu fazla içiyor ama.dikkat ederim cok şükür 5 6 saattir kusmadı inşallah yumurtadan olmuştur tekrarlamaz
MinnakAsel Balyanak_annesi inşallah öyledir çok geçmiş olsun kabakulaga yakalanan birini uzun zamandır duymamıştım Rabbim şifa versin Kuzucuga 🥰
Balyanak_annesi MinnakAsel bende bebeklerde ciktigini hic duymamistim ama kuzumhn yanagi gözümün önünde bir anda 2.5 kati olunca cok panikledim