Metehanmomm4 Kızlar bebegim 4 ay 5 günlük 2 haftadır uyku saatinde ağlama komasına giriyor yani günde 4 kere filan komaya giriyo ağlıyor ve asla etrafi duymuyo bugün mesela 2 saat 15 dk ağladı tükendim gercekten önerisi olan
iremnr Metehanmomm4 benim bebeğim 4 ay 14 günlük 4 gündür aşırı huysuzdu sürekli ağlıyordu. Bugün doktora gittik meğerse açmış 🫣
Metehanmomm4 oglumuz01 banyo da dışarı da yapıyoruz fayda yok o an iyi devam ediyo sonra deniz kenarında da mesela komaya girdi
Metehanmomm4 oglumuz01 yapıyor kolik degildi hatta röntgen de gazi çıkmıştı 2 aylikken o zamanlar bilr ağlamaz kendi yonetirdi
Mihriballimm 4 ay 24 günlük çığlık ata ata agliyo benim kızımda sallamiyodum artık sallamaya başladım
Metehanmomm4 iremnr benimkisi sagilan sütü iciyo her zaman verdiğimi veriyorum memeden de emiyo hatta günde 1 kere mamada veriyorum
Metehanmomm4 iremnr galiba ama benimkisi 2 haftadır boyle de 3 4 gündür çok daha fazlası zaten 3 aylıkken de meme reddi yaptı ise basliyacagim için biberona alıştı ne zaman geccek şu ataklar tükendim valla
iremnr Metehanmomm4 geçmiyor ki ben tam hah bebek ikğ gündür iyi diyorum ertesi gün başka bişey çıkıyor çok gıcık 😂
Metehanmomm4 iremnr aynı 2 gün iyice 2 hafta kotu Allah sabir versin hepimize annelik cok zor boyle görünce insan en azından tek benim bebegim değil diyo instamom anneler malum onların çocuğu meme reddi yapmaz onların çocuğu uyur uyumludur gezer dururlar ne varsa bizde diyorum onlara bakınca 🤣🤣
Metehanmomm4 iremnr benim izmirde yakinen gördüklerim var kafelerde sakın bebeler onlarınki konserde uyudu mesela bizimki olay çıkardı 😅