Polenn Kızlar bebemin süt allerjisi var suanlik acaba köfteci Yusuf’un köftesinde süt ürünü var mı artık herşeyden şüphe duyuyorum bilginiz var mı
Deletedmom_28 Polenn benim bebeğimin de süt alerjisi var arada gideriz köfte yemeğe bi sıkıntı yaşamadım
Polenn AntiSosyallKelebek restorantinda değilim önceden elip buzluguma atmıştım şuan için soruyorum tabiki yerinde olsan sorarım 🙃
AntiSosyallKelebek Polenn Tamam kuzucum ara yine bilgi veriyorlar kendi ürünleri olduğu için eti marine ettikleri için süt olma ihtimali yüksek tabi ama Belkide yoktur
Polenn AntiSosyallKelebek tavugunda yok dediler lakin varmış yedim ve dokundu bazen burdan denemiş anneler olduğu için yazdım size teşekkür ederim bilgi için iyi günler ❤️
AntiSosyallKelebek Polenn Ben yemek yapmayı çok sonra öğrendim 😁 haftanın 3 günü domates çorbası söylerdim benim kızım da inek sütü alerjisi vardı sonradan bir öğrendim ki çorbanın içinde süt varmış o yüzden herseyde olabilir
Polenn AntiSosyallKelebek evet var evde yaparsan koymayabilirsin ben koymuyorum öyle yapıyorum işte farklılık olsun diye
Polenn Deletedmom_28 canımda işte aşırı çekti bı denesem mi diyorum artık şansa meyce suların içine bile bakıyorum süt ürünü var mı diye 🤣