Tubutubu Benim bebeğim sadece emerek uyuyo uyudugunda da memeyi birakmiyo ben biraktirinca uyaniyo uyku haram oldu bugun emmeden uyutmaya calistim ama mümkün degil ortaligi yikti cildirdi resmen sallanmaktan nefret ediyo emzigi de 5 aylıkken bıraktı ben oglumu nasil baska sekilde uyutabilirim Dun sabaha kadar emdi hatta kusup kusup geri emiyo
Elifdurumerve Tubutubu aynı problemi yaşıyoruz tam olarak dışarıdaysak bide eğer eve zor atıyoruz kendimizi😌
Brsa Benim kizimda oyleee emerk ayakta bide oturarakdq tutmuyor mememi uyuyunca cekeyim diyorum agliyor
Emsa Ayni durum uyku egitimj vermeye calistim gizleri sisti aglmktn yarim saat sonra fln dayanmdm agliycktm bnde ama yapck bisey yok ah uyuduktan sonra uzun uyusalar sıkıntı yok emerek uyusun da yine memeyi aradigi icin uyaniyor
Emsa Tubutubu damak emzik kullaniyoduk ise yariyordu ama bu ara sadece oynuyor uykusu arasinda verince agliyor biberon basligi ile susuyor oyle emzik alicm
SymKy Kızlar bende 4 buçuk aydan sonra kızımla uyur oldum göğsüm açık kızım ne zaman uyanırsa verir oldum çünkü uykusuz kalınca kızımla da ilgilenmek zorlasmaya başladı 6 ay 10 günlük ek gıdaya başladık değişen bisey yok gazlı bi bebek hala bitmedi gaz olayı çaresini bulan yazsin