gokce01 6,5 aylık oğlum ayına göre biraz fazla kilosu yeni yeni ek gıdaya geçtik birazda hareketlendi ama yinede tedirginim😔 kıyaslama yapmak istemiyorum ama insan içine çıkamaz oldum 😔 çok dikkat çekiyo herkezin kilosuyla ilgili bi fikri var.
Burcinersoz gokce01 kimseyi ilgilendirmez bebeğinin kilosu sadece şeker kontrolü yaptır ne olur ne olmaz onun dışında hiç sıkıntı yapma insanlarada kocaman SANANE de 😊
Muhkub2016 Anne sütü obez yapmaz cnm merak etme. İnsanlara da zaten zayıf olsada kilolu olsada yaranamzsın boşuna kendni üzme . Soranlarada ayından 1 2 ay fazla soyle nazar etmesinler. Yürümeye emeklemeye başlayınca kilosu gider Bnce
gokce01 Burcinersoz yaptrdım canm her ay bakılıyo böbrek üstü bezlerine baktrıyorum çok şükür sağlıklı 🙏🏻
gokce01 Burcinersoz yaptrdım canm her ay bakılıyo böbrek üstü bezlerine baktrıyorum çok şükür sağlıklı 🙏🏻
Nkht2705 gokce01 bende anne sütünden obez olmaz diye biliyorum ama yeni nesiller bebekler bi başka.Bence en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar bu konuda☺️
Alpannesi Canim bizde ayni sizin gibiydik,sütüm yariyordu ve oglum oldugundan 2ay büyük duruyordu Hic canini skma korkma, anne sütü obez yapmaz aksine ona en büyük nimet, soranlara 1 2 ay büyük diyordum yasini, Simdi 1yasina giricek ve yürüyor zayifladigini görebiliyorum,emzirmiyorum da daha Sen sakin o densizlere bakma, mama verirsin laf ederler emzirirsin laf ederler,zayif olsa laf ederler kilosu iyi olsa aynisi Oglunun sagligindan önemli hicbirsey yok♥️
Alpannesi Canim bizde ayni sizin gibiydik,sütüm yariyordu ve oglum oldugundan 2ay büyük duruyordu Hic canini skma korkma, anne sütü obez yapmaz aksine ona en büyük nimet, soranlara 1 2 ay büyük diyordum yasini, Simdi 1yasina giricek ve yürüyor zayifladigini görebiliyorum,emzirmiyorum da daha Sen sakin o densizlere bakma, mama verirsin laf ederler emzirirsin laf ederler,zayif olsa laf ederler kilosu iyi olsa aynisi Oglunun sagligindan önemli hicbirsey yok♥️
gokce01 Alpannesi aynen öyle onun sağlığından önemli değil hiç bişe zaten🥰 teşekkr ederim içimi rahatlattnız 🥰♥️