catgirlmoms Canlar çocuğumuzda ne gibi değişiklikler gözlemlediğimiz zaman uyku düzenini değiştirebiliriz ?
Seymacr catgirlmoms gece uykuları çok bozulduysa, gündüz uykuları kısaldıysa, üçüncü uykuya direniyorsa, güne erken başlıyorsa.. Ben 6 ayın sonunda geçmiştim
Lulemom catgirlmoms sık sık uyanıyordu gündüz uykusundan. 30. Dk 40 dk falan. 8. Ayda 2 uykuya düştük düzene girdi. 7. Ayda da düşebilirmişim aslında ama acemiliğime geldi
Aloneeee catgirlmoms çocuk kendisi sinyalleri veriyor ztn. Benim oğlum on aylık gündüz iki uyku yapıyor ve yavaş yavaş tek uykuya düşürmeye başladı
Ylz00 catgirlmoms 9 ay 3 günlük yaklaşık 4 5 gündür kendisi bıraktı 3. Uykuyu hiç müdahale etmedim şimdi 2 uyku yapıyoruz
Esra_Deva catgirlmoms 8.ayda kendi kendisine kızım iki uykuya düştü. Gündüz uykuya direnme şeklinde belirti oldu bizde bende zorlamadım
Ozlem2904 catgirlmoms 7ay 17gunluk oğlum son uykuya direniyor acayip ama gündüz de çok uyumuyor… gece o yüzden kalkıyor sabaha karşı. Bugün 2 uyku denedim ama 3.uykuhu kendi istedi bugünde 🤦♀️