GulUmut Iyi aksamlar sevgili anneler, 6 ay 24 gunluk oglum yedigi her seyi kusuyor, doktor randevumuza daha var, ben merak edip size sormak istedim, anne sutuyle besleniyor arada meyve , yogurt falan yediriyorum, kilosu 9 kg , ayina gore iyi hatta ust limitde
Zipcik Evet kilosu iyi maşallah.fiskirtarak mi kusuyor dolu dolu?yoksa az bişey cikimiveriyor ağzı ndan😄 GulUmut
Merveedd GulUmut hiç problem yok 8 9 aya kadar benim oğlumda hep kustu durmadan kustu çamaşır yetiştiremiodum ama geçiyo
elfhuma19 GulUmut Canım aynı durum bndede var 6 ay 21 günlük emzik gibi kullandığı için yediği çıkıyo ve uyumuyor bizim 2.diş patladı sennkide dişten olabilir
GulUmut Zipcik yok fiskirtmiyor cok sukur ama kusup kusup yine emmek istiyor 😓 emzikde almiyor, uyumak icin bile beni kullaniyor emzik gibi 😀
GulUmut Merveedd aynen bizimki de oyle yedigini hep kusuyor, acaba disi cikiyor ola bilir, ondan mi kusuyor?
Zipcik GulUmut o zaman sıkıntı yok valla hep öyle hepimiz birer emzik ,birer süt ineği muamelesi görüyoruz halimize bin şükür 😄