damlaertann Anneler mrb bebegım de 2 gundur balgamlı osuruk vardı bugun de burnu akmaya başladı gözu de kıp kırmızı oldu ve su akıyordu gözunden apor topar doktora göturduk doktor buhar makinası verdı gözu ıcın de damla verdı cok endişeliyim bebegım bu arada 6 aylık bazıları da o makınayı kullanma bebegın kucuk zarar verir diyorlar kafam karıştı başından gecen var mı bunu atlatmak ıcın neler yaptınız Bı de bu hastalıgı nasıl yakalanıyor bebekler hıcbır bilgim yok
MelisaGoktugMommy damlaertann makinayi kullanin doktordan daha iyi bilemez kimse hava cok iyi geliyor
Selin1234 damlaertann benim kızımda o şekildeydi asla ihmal etmeden kullanın hava makinesini sonra ilerleyip astımı çevirir
senbanabaksana damlaertann evde toz yün ve peluş oyuncaklar çok tetikliyor benim oğlumda da var bu aralar da oda kokusu parfüm yumuşatıcı hassasiyeti var sizin bebekte hırıltı var mı göğüste
MerizKen Kronik bronşit ile savaşan bir anne olarak asla ihmal etmeyin buharı, kimseyi de dinlemeyin. Günde 8 defa kullanırdım zamanında, şimdi çok iyiyiz, ağır antibiyotikler neler neler kullanmadım ki, çok şükür ki geçiyor dikkat edince 🙏🏻
damlaertann MerizKen ya nasıl oldugunu da anlamadım doktorum sadece hasta olan insanların yanına yaklaşmasın dedı
GericekilmeKorunmaDegill MerizKen merhaba bizde agır bronsitiz kac aylıkken basladı ne zaman gecti bilgi verirmisim
damlaertann MelisaGoktugMommy pekı bu hastalık neden oluyor rüzgar falan mı carpıyor terleyınce mı oluyor anlam veremeıdm
MelisaGoktugMommy damlaertann valla onu bende cozemedim canim benim kizim kisin evde dururken. Oldu gorumcemin ogluda 6 aylik evde biyere cikmadan yakalanmisti hava kullanmistik bi, sukur atlatmistii olacgi varsa her turlu oluyor yani cok gecmis olsun
MelisaGoktugMommy damlaertann bu arada aklima geldi bebekler balgami genelde kakadan atar ama kusma yoluylada atiyorlar kusmasi olursa endiselenme havayi mutlaka kullan iki gunde fark goreceksin hemen toparlar
damlaertann Selin1234 hicbkr sey bilmeyen ama her seyı bıldıgın sanan teyzeleri dinlememem gerektiğini Bı kere daha anladım
Selin1234 damlaertann bak canım ben faydasını gördüm sende dene istersen bebeğine hiç bir zararı yok faydası çok hakiki zeytinyağlı kalıp sabunu kuru bir şekilde havluya sürt bir gün önüne bir günde arkasına koy devam et dışkısında balgam ile atiyor
Selin1234 damlaertann olur canım ben küçük mutfak havlularina hiç kullanılmamış ti birde mikrofiber beze yapmıştım oda olur koy dene bur kac gün canım
damlaertann MelisaGoktugMommy inş iyleşir hemn. Havayı geldim yapmaya calıştım sanırım makına dan mi bilemedim baya uzun sürüyor buhar haline getirmesi bebegım de sabredemıyor daha dogru su buhar haline getiriyor mu onu bile anlayamıyorum gözle görunmüyor
Rika damlaertann ben buhar acip coldmix damlattim buhara gece ve gunduz uykusunda. Acikcasi bizim 20 gun oldu daha iyilesmedi hala antibiyotik kullaniyoruz. Macrol bricanyl verdiler o iyi geldi bir de probiyotik yaninda da bagisiklik guclendirici imunol. 20 aylik oglum
damlaertann Rika bğze de buhar yapmak için flixotide ve ventrosal verdiler ve serum fizyolojık ile karıştırıp buhar yap dediler bakalım inş işe yarar