Defne_123 Kızlar bir haftadır sanırım Bebeğimin yanaklarında boğazında kırmızı kızarıklıklar war eskiden wardı ama böyle değildi deri altındadı geçerdi ama hani ufak sivilceler olur ya öyle yarın aşısı war ama bn biraz korkuyorum artık açıkcası neden böyle bu durumu yaşayan warmı mamasına zeytın yağı damlatıyorum az bişey ondan mı 😢
Burcinersoz Defne_123 eşinizin sakalları var mı oda yapabilir onun dışında alerji yada isilik olabilir bebeğinizin yüzüne ıslak mendilde kullandıysanız oda yapabilir.
Defne_123 Cnszeze mama işe tek besleniyor 😢 Meliha yaa gecermi bayadır öpmüyorum eskiden çok öpüyordum bişey olmuyordu yinede kestim ama kızarıklıkları çoğaldı umarım gecicidir
Sibel0637 Defne_123 isiliktir büyük ihtimalle çünkü bizdede var advantan kremle geçirdik şükür az kaldı bi an önce krem yazdırın çünkü sonrasında dahada kötü oluyo
Cnszeze Defne_123 kilo probleminden dolayı bizde mama kullandık ve dediğiniz gibi belirtiler oluyordu artı mukuslu kaka hırıltı falan. Meğer Süt alerjisi varmış. Takip edin bebeğinizi aklınız da bulunsun
Deletedmom277 Defne_123 doktorunuza danışın. Süt alerjisi olabilir mi diye Kakasında mukus var mı kaşıntısı hapşırması öksürmesi huzursuzluğu
Defne_123 Deletedmom277 kaşıntı yok yapşırma nadir arada bi mukus dediğiniz noluyor haifi yeşilimsi ama ardından sarıya dönüşüyor
eylulvari Defne_123 kakasını da takip edin, benim kızım anne sütü alıyor sadece küçük henüz ama suratı sivilcelendi minik minik derken kakası da mukuslanınca alerji olduğu çıktı ortaya.
Defne_123 eylulvari yaa neye warmış alerjisi bizimki başta aşrı yapıyordu sonra da hafif yeşilimsi idi suan kaka yaparken ilk yeşil ardında o sarı kakayı beraber yapıyor önce zorlanıyordu su kaç gündür zeytınyağı werıyorum eskiye nazaran daha iyi yapıordu
Deringzm Defne_123 benim kızımda da aynısı var üstelik bacaklarda da oldu benimkide sadece mama alıyor
eylulvari Defne_123 henüz bilmiyorum, diyete başladım süt ürünleri, çikolata, yumurta ve çerezi kestik 20 gün sonra deneyimlerimiz sonucu bakacağız. inşallah basit bir şeydir