mucizem3006 Günaydın hanımlar sizde durumlar nasıl ben kendimi hep yorgun bitkin hissediyorum oğlum hiç durmuyor gece uykuları pek düzenli değil,, sıcaktan da olabilir yorgunlukta var tabi ne yemek yapasım geliyor ne temizlik hiçbişey yapamıyorum😥
Demetbulut mucizem3006 cuma günü memlekete annemlere geldim az dinleneyim diye.. Sanki daha çok yoruldum 🤭 bacaklarım sızlıyor heryerim ağrıyor..
2prenses1anne mucizem3006 bende aynı 3,5 ve 1,5 yaşında Kızlarım var temizlik yapılacak çamaşır yıkanacak kurutulacak toplanacak ütülenecek yemek yapılacak bulaşık mutfak toplanacak bonyo - tuvalet yıkanacak oyuncaklar kıyafet dolapları düzenlenecek camlar silinicek ev süpürülecek kızlar dışarı çıkarılacak ama ben buraya bile zorla yazıyorum o kadar enerji sıfır 😵
queens Bende aynıyım 20 aylık kızım 7 aylık hamileyim ne ev işi ne yemek yapasım geliyor çocukla bile ilgilenmek zor geliyor öğle uykusu gelsin diye dört göz bekliyorum iki üç saat uyusun diye dua ediyorum uyanınca artık gece olsa diyorum depresyondayım sanırım sadece yiyip içip yatmak istiyorum
liyamira queens bu aynı ben mutfak toplanacak yemk yapılacak ben burdaki konuları okuyorum öyle bi boşvermişlik 🥹