balliborek Zeynep0808 gün içinde yapıyorsa sorun yok bence. Bazı bebekler tuvalet eğitimli doğar. Bebeğiniz bu sebeple yapmıyor olabilir. Diğer durumları kontrol edin bence. Ben doğduğumdan beri bezime hiç yapmazmışım mesela
_minik1mucize Zeynep0808 Eviniz çok sıcak mı? Gece terlediyse yapmayabilir. Bizim ki de iki gece yapmadı çok sıcaktı o gün çok terlemişti sonra devam etti yapmaya. Sonraki çişli bezlerinde pembelik yoksa telaş etmeyin.
BeyzaN77 _minik1mucize kuzum benmkide çiş rengi sarı , mama içiyor ve su veriyorum 5.ay 7 günlük ..çiş yaparken zorluk yasamiyor ama çiş sarı ..yeterki kadsr iki üç saatte bir besliyorum suyunuda iciriyorm 20 CC kadr
Zeynep0808 Zehra2205 saat 11 de gece uykusuna geçiyor sabah 9 gibi uyanıyoruz ama 2 saate bir engel emmek için uyanıyor
yamantosunannesi Terle atıyordur bizde 6 ay olduk geçen gün hiç gece çiş yapmamıştı zaten ek gıda zamanları geldi telaşa gerek yok bence ben evhamlı bi anne değilim
Zeynep0808 yamantosunannesi evham degil tahlillerimiz temiz çıkmıştı zaten ama bu durumu yaşan var mı diye merak ettim
Nesrinisa Sıcaktan olabilir bazen benim kızım da öyle oluyor. Özellikle sıcak ve çok yorulduğu zaman gündüz takip edin rahat edemezseniz doktora danışın.