esilayldrmmm Arkadaşım doğum yaptı 2 günlük bebek karnından ses geliyormuş ayaklarını karnına çekiyormuş.Sizce nedeni gaz mı aç mıdır ?
Mcoz esilayldrmmm gaz muhtemelen emrizdikten sonra 15 dk sırtına masaj yapsın 3 kez ağzından yada fotosundan gaz çıkarana kadar yapsın sonra bebek rahatlar yeni doğan bebekler inanılmaz gazlı oluyor. Bizimki sürekli rahat bir şekilde gaz çıkarmasına rağmen doktora götürdüğümde çok gazı var demişti çok şaşırmıştım birde altını değiştirirken ayaklarını hava kaldırsın toto deliğini eliyle hafif açsın o bizde çok işe yarıyordu hemen çıkarıyordu gazını
umaykizim esilayldrmmm karnından ses gelmesi emzirirken midesine süt iniyor ondan. Karnına çekmesi de anne karnındaki pozisyonu arıyor o yüzden.
Gizem51 esilayldrmmm kesin gazdır çok gazlı Bi bebek olabilir asıl onlarda olur ☺️ilk 3 ay Biz o gazdan ne çektik
Efnann Mcoz yaa bu popo deliğini biraz açmayı bende denicem bizimki de alt değişirken gaz çıkarıyor bazen
Anneoldmyaa esilayldrmmm gaz dandir kuzu o . Gaz masajı yapsın karın üstü egzersiz yaptırsın . Duş da rahatlatır .
Esraaa55 esilayldrmmm 2 günlük bebekte gaz olmaz gaz sancısı 15. Gunden sonra baslar karnındakı sese gelınce bızımkı 4.5 aylık hala karnından ses gelıyo doktora sordum normal dedi
Merve_3804 Canım Slikon uç felan kullanmış mı ben ilk doğduğunda kullandım malesef o vakumladıkça su kabarcıkları oluşuyor midesi su ile doluyor oda acayip gaz yapıyor benim Bebeğimin karnındada sesler geliyordu ve sabaha kadar ağlıyordu