Medinepalavan Merhaba arkadaşlar 11 aylık bebeğim işe başladım sağınca sütüm çıkmıyor 10 cc falan çıktı dün ben mi beceremedim anlamadım gün içinde ek gıda ile geçiyor ama sağmazsam gece de azalır mı ne yapmalıyım sütüm mü yok anlamadım bebeğim emiyor artık büyüdü süt olmazsa emmezdi
Elfelf475 Medinepalavan benim de 10 aylık gelmiyor ama gece gündüz emiyor Bebek çektikçe gelir maalesef memeler terbiye olduğundan ya da çok çok güçlü sağma makinesi lazım O da sanırım hastane tipi olanlarla oluyormus
Bebemmm Sağılmaya alışkın olmayan memeden süt gelmezmiş diye biliyorum Facebook ya emzirme akademisine üye olun Aslı hanımdan destek alın o sizi mutlaka bilgilendirecektir
Medinepalavan Elfelf475 evet kendi emerken doyduğuna eminim ama sağınca yok mamajo makinesi kullanıyorum sorun başka da yok çıkmıyor doktor sağ ne çıkarsa üstüne mama içsin 150 cc içmiş olsun dedi sağmazsam da kesilirse diye korkuyorum yoksa sağlama değecek miktar çıkmıyor
Mineoguz Bnmkide 4 aylık sağınca ancak 30 ml çıkıyordu çok üzülmüştüm yetmiyor mu die..ama 1 kg almş bebeğim sağmakla emmek bir olmuyor Bende kara kara düşünüyorum çalşmaya başlaynca sağınca gelmeyince ne vercem die
Canel Aynı saatlerde sağmaya çalışın bende işe başldığımda kaçta emziriyosam o saatlerde sağıyodum 100-120 çıkıyodu 15-20 gecikiyim sağmayı 30-40 zor çıkıyodu ben artık sağmayı bıraktım sadece akşamları emziriyorum kesilme azalma olmadı yutkunmasından anlaşılıyo zaten
Medinepalavan Canel kaç aylık ne zaman bıraktın sağmayı Ya sağdığım değecek çıkmıyor kiyafet de sorun oluyor sağmak istemiyorum ama doktor kesilebilir sağ ne çıkarsa dedi
Mavigri Mineoguz bilmiyorum on gün sonra yine gittim 50gram almış bu sefer doktor mama vermedı bekleyelım bu ayda dıyor nıye almıyor bilmiyorum sütüm yagsız yaramıyor sanırım
Elfelf475 Medinepalavan bir hastane tipi makineleri araştırın bence sütünüz varken mamaya gerek kalmaz hem mama parasına onu kiralamanız daha iyi
[silindi] Manuel elektrikli elle her şeyi denedim yok. Süt sağılmıyor ama bebeğim emiyor ve kilo alıyor. Sağamama psikolojisi yüzünden sürüm azalacak diye korkuyorum. Hatta akıyor tşört boydan boya ıslanıyor ama yüne de sağılmıyor
[silindi] Sıcak duş, havlu, eğilme, emzirirken diğer göğsü sağma, süt gelmese de sağma her şeyi denedim iki aydır çabalıyorum ama yok