acemiannE40_ Kizlar emzirirken ben cok susuyorum ama hemsire bebegi emzirirken bi seyler yiyiyip icme demişti ama bende cok susadigim icin emzirirkende su iciyorum bazen yemekte yiyorum sizce bu dogrumu emzirirken yilip icilmez mi🤔
Zehra2205 acemiannE40_ benim doktorumda emzirirken yanında su bulundur iç demişti. En sakin oldukları an emdikleri an be yemeğimide yiyorum suyumuda içiyorum napalım aç mı kalalım
Busra2835 acemiannE40_ benim bebeğim tam yemek yiyeceğim zaman uyanıyor hissediyor sanirim yemegimden 1 kaşık yiyorum ve uyanıyor bende emzirerek yemeğe devam ediyorum herhangi bir sorun yaşamadım birşey olacağını sanmıyorum
Betul-08 acemiannE40_ bebeğim uyanıkken en sakin olduğu yer meme olduğu için genelde emzirirken yemek yiyorum 😂
Minnikkiz acemiannE40_ yemek yerken uyanırsa yada durmazsa emmek isterse hem emziriyorum hem yiyorum içiyorum zaten su istiyor en cok insan nasıl durucan susuz öyle ilk defa duyuyorum böyle birşey
acemiannE40_ Minnikkiz bemde ilk defa duyuyorum hemsirede oyle diyince bende bi sey olur diyeye yememeye calisiyorum
burjuvaanne acemiannE40_ ooo emzirirken yeyio ictigimi gorseydin 😂 cocugumun ustunden kirintilar topluodum 😂ben yiyom o yiyo doyuyos kalkiyoruz çok sukur 😄🧿💐💐
Bertugnunannesi acemiannE40_ hiç öyle bişey duymadım ben yanımda muhakkak su bulundurur ve sürekli içerim zaten şu kaybı oluyor hatta bi yerde emzirirken yanınızda su bulundurun için diye yazıyordu, bu programdaydı sanırım
Gulsahek acemiannE40_ saçma bir batıl inanç inancın sebebi ise su içersen bebeğin boğlur inancı. Aksine anne rahat olmalı sen emdikçe susaman normal :)
Gulsahek acemiannE40_ çok normal çünkü sen süt ürettikçe vücudun sıvı kaybediyor. Sonuçta anne sütünün büyük oranı su :))
Gulsahek acemiannE40_ bilimsel kaynakları araştırırsan emin olursun ve kafa karışıklığım kaşmaz sen koca karı usül söylemlerine takılma :)