Tunammmm Doğum sonrası kilolarından nasıl kurtuldunuz? Belli bir yere kadar gitti ama şimdi durdu takviye bişey yapmam gerekiyor sanırım emzirdiğim için de iştahım açık varsa bir çözümü olan cevap bekliyorum sevgili arkadaşlar
Sinemisssss Tunammmm ekmek tatlı ve hamur işini kesip, sağlıklı beslenirsen ve bol bol su içersen zayıflarsın yani öyle ektra kilo vericez diye kafayı yormana gerek yok . 1 ayda 5 kilo gitti benim bu şekilde ve asla aç kalmadım
Denizyazici Ben 50 kilodan 76 kiloya çıktım kızım 10 aylık ve şimdi 54 kiloyum çok şükür .. ne yapmak gerek dersek çok çok su içmek .. çok çok bebişle oynaşmak oyun oynamak haraket etmek .. yemekleri az yemek .. ekmek az yada hiç yememek .. :))
Elf95 Denizyazici yemek değil de tatlı boğazım dursa bi. Boşuna demiyorlar kız boğazı kaz boğazı diye valla sıfır irade yA
Tunammmm Sinemisssss yani bir ayda 5 kilo gitse zaten iyi kalanı diğer zamanlara yayarım ama sanki üzerime takılmış hissi var çok kötü 🥲
Elf95 Tunammmm gece insan çikolata diye gözünü açar mı ya yeme de dur valla mutfağa zor yetişiyorum 😂😂😂